سلام خانما. من بینظمی پریودی داشتم دکتر یه دوره 5 ماهه قرص سیپرترون کمپاندنوشت که هم درمان و هم پیشگیری از بارداری باشه . حالا دوره تموم شده و بعداز قطع قرص ها طبق روال قبل پریودشدم ولی الان دقیقا یک هفته بعداز پایان پریودی شروع به لکه بینی با درد شده .. خیلی نگرانم نمیدونم چرا .. کسی تجربه مشابهی داشته؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید 😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
تجربه این چنینی ندارم ولی منم همیشه پریودم منظم بود ولی با یه دوره مصرف قزص هم پریودم دردناک تر بود و هم زمانش به هم خورده بود
قرص خیلی رپ سیستم بدن تاثیر میذاره اگه فقط یه بار اتفاق افتاد طبیعیه
خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍 رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸