2777
2789
عنوان

فردا صبح زایمانمه

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 23 پست
ممنون عزیزم اومدم حد اقل شماها یکم انرژی مثبت بدید 

چیزی نیست که بعد ۹ ماه انتظار تموم میشه قشنگ ترین انتظار دنیاست ..

برای کرونا هم اصلا نگران نباش هر کی خواست بیاد نزدیکت بگو نه لطفا به فکر منو بچم باشین ..حتی به خواهرتم بگو که خانواده شوهرت بهشون بر نخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینو درک میکنم اگر کرونا نبود خودم جشن میگرفتم همه رو دعوت میکردم ولی اخه روز اول خوب حتما یه چیز ...

تو که حق داری

من خودمم از همه دوری کردم

فقط نهایت مامانم بیاد پیشم برا کمک،که اونم مطمعنم خیلی رعایت میکنن.یجوری غیر مستقیم بهشون بگو فرد بدون علامت هم ممکنه ناقل باشه،اصن بگو من چون بیمارستان بودم برا شما خطرناکه یکوقت ناقل باشم

تو که حق داری من خودمم از همه دوری کردم فقط نهایت مامانم بیاد پیشم برا کمک،که اونم مطمعنم خیلی رعا ...

اره فردا صبح قبل اینک بستری بشم به مامانم میگم 

والا من خودم تست کرونا دادم تو این هفته 

بیمارستان ازم خواسته با جواب تست برم 

بعد اینا میگن کرونا تموم شد رفت 

فقدبه این فک کن که فرداایشالله به سلامتی نی نیتومیگیری بغلت مامان میشی همه سختیامیگذره وقتی که بخنده برات نی نی دنیامال توعه ایشالله هم خودتونی نی جون سلامت باشین😘😘😘😘

سَن بنیم حیاتم سن 💜A💜