2777
2789
عنوان

خانومای گل یه لحظه میاین....

17 بازدید | 3 پست

یه سوالی ذهنموخیلی مشغول کرده،اینکه همه مانی نی سایتیاواقعا همون عروس خوبه ایم که خانواده شوهراذیتمون میکنه؟یازنی هستیم که خیلی خوبه شوهرش اذیتش میکنه؟یابهترین خواهریم وخواهربرادرامون درحقمون بدن؟یابهترین مادریم وبچمون خوب نیس؟یا...؟یعنی هیچکدوممون اون عروس نسازوبداخلاق که خیلیاشکایتشومیکنیدنیستیم؟چرااینقدرازنظرخودمون هممون خوبیم وبقیه بدن؟

اینجا کسی کسی رونمیشناسه،بیایدبه رفتارای بدمون اعتراف کنیم،شایدتلنگری باشه وتورفتارمون تجدیدنظرکنیم.نه قراره مجازات بشیم نه کسی کسی رومواخذه کنه،فقط یه اعتراف که انشاالله بشه تلنگروسعی کنیم آدم بهتری بشیم.هرکی دوس نداره می‌تونه تاپیک روترک کنه یا فقط نظراتوبخونه.

اول خودم؛اعتراف میکنم همسرایده آلی نیستم وگاهی زودعصبی میشم وپرخاش میکنم.امیدوارم بتونم تغییربدم اخلاقمو

من اصلا عروس خوبی واسه خانواده شوهرم نیستم ولی این بد بودن انتخاب خودم بوده و هست چون از لحاظ فکری باهم تفاوت داریم و منم بی احترامی نکردم فقط صمیمی نیستم باهاشون اینجوری هم من راحتترم هم مادر همسرم

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.