2777
2789
عنوان

کادو چی بخرم؟

188 بازدید | 23 پست

سلام به نظرتون برای دخترم ۸ سالشه کادو تولد چی بخرم ؟اسباب بازی زیاد داره و یه جورایی زده شده مگر اینکه خیلی چیز خاصی پیدا کنم

خدایا شکرت برای همه چیزای خوبی که به من دادی💙💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس يا كيف

دخترا تو اين سن كيف دوس دارن كه اداي خانمارو در بيارن

عينك آفتابي هم خوبه

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

وسیله نقاشی

آبرنگ و دفتر نقاشی مخصوصش

مدادرنگی،

یا مثلا وسیله کاردستی

بازی فکری

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

پک لاک بگیر واسش خوشش میاد😍

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          
لباس يا كيف دخترا تو اين سن كيف دوس دارن كه اداي خانمارو در بيارن عينك آفتابي هم خوبه

متاسفانه عینک و کیف عید خریدم براش یه کمد پر کیف داره 

خدایا شکرت برای همه چیزای خوبی که به من دادی💙💙💙