2821
2789
عنوان

اسپیرونولاکتون همزمان بالیزر

1003 بازدید | 9 پست

سلام به همگی.

خانوما من ۱۸ سالمه و لیزر فول بادی و شروع کردم.بخاطر زیادبودن موهای زاعدم ازمایش هورمون و سونوهم دادم ک دکترم گف مشکلی نداری همه چیت تنظیمه،بااینک مشکلی نداشتم برام اسپیرونولاکتون هم نوشت و گف استفاده کن تا ۶ ماه.کسی تجربشو داره؟بگین چجوری بود همزمام بالیزر.اخه من مشکل هورمونی ندارم میترسم

🌿سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش🌿

دکتر گفته بهتر از ما میدونه دیگه بخور

من_شاه_شطرنجم.💗مرسانا1996💗elnazi75💗💗اینا کاربری های قبلمه نوشتم تا دوستای گلم منو بشناسن.....خیلی دوستون دارم دوستای مهربونم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استفاده کن ولی نمیتونی اقدام کنی برا بچه ها؟ فول بادی میری چقد میدی؟

ن  عزیزم من مجردم خداروشکر ازین نظر خیالم تخته😂فول بادی جایی ک میرم ۵۰۰بوده ولی بخاطر ماه رمضون آف خورده شده۲۵۰

ن  عزیزم من مجردم خداروشکر ازین نظر خیالم تخته😂فول بادی جایی ک میرم ۵۰۰بوده ولی بخاطر ماه رمضو ...

کلینیک میری یا مطب؟

اینجا۷۰۰ میگیرن ماهی ۳جلسه میزارن میشه ماهی ۲میلیون و صد تو مطب انجام میدن خیلی گرونه

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
کلینیک میری یا مطب؟ اینجا۷۰۰ میگیرن ماهی ۳جلسه میزارن میشه ماهی ۲میلیون و صد تو مطب انجام میدن خیلی ...

توکلینیک عزیزم.اره شهر ب شهر فرق داره من شمالم.ماهی سه جلسه که خیلی زیاده اصن اون روند رشد مو و ریزش اتفاق نمیفته که😑

توکلینیک عزیزم.اره شهر ب شهر فرق داره من شمالم.ماهی سه جلسه که خیلی زیاده اصن اون روند رشد مو و ریزش ...

منم شمالم اره بنظرخودمم زیاده

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
منم شمالم اره بنظرخودمم زیاده

کلینیک معمولا کمتره.مطب اینجا ۶۰۰ تا۶۰۰وخوردیه و البته پکیجای فول بادی هم جا ب جا فرق داره متاسفانه و همه جارو نمیزنن

کلینیک معمولا کمتره.مطب اینجا ۶۰۰ تا۶۰۰وخوردیه و البته پکیجای فول بادی هم جا ب جا فرق داره متاسفانه ...

اها مرسی اینجا ک من پرسیدم گفت از پیشونی تا نوک انگشتای پات هرجارو بخوای ۷۰۰ میگیرم

ببخشید عزیزم شما اون قرص رو خوردی؟تاثیر داشت لیزرتون؟موهات زیاد نشدن؟منم امروز یک دونه خوردم 

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز