2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاشو تو هم برو😂😂😂😂😂

خوبیت نداره 😐

مثلا ما خیلی مودبیم 😂

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞

خوابه تو اتاق خواب

منم دارم حشمت فردوسو میبینم😂

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

منم دلم میخاست ولی کلا عشقی ندارم که بغلم کنه ولی نه الکی میگم پسر قشنگم هرشب بغلم میکنه میخابیم این قشنگترین حس وزیباترین لحظه های عمرمه گور بابای شوهر 

یکی بهم گفت خیلی داغونی نه ؟....................................... گفتم از کجا فهمیدی گفت اخه خیلی قشنگ میخندی ...........................  خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ................................
وا چرا؟:/

باورت میشه نمیدونم چش بود امروز ..باهام جروبحث کرد منم ناراحت شدم قهر کردم ..

قهر بکنم تا چند روز حرف نمیزنم( حتی یه کلمه) بعد دیوونه میشه خخخخ

شوهرم مگه نیازی داشته باشه بغلم کنه ..از نیاز قبلیشم ده روز میگذره ..هههه

بغل من نیس ولی الان کلی دختر بغلشه

ای وای نکبت عوضی 

یکی بهم گفت خیلی داغونی نه ؟....................................... گفتم از کجا فهمیدی گفت اخه خیلی قشنگ میخندی ...........................  خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ................................
پس چرا بهش میگی عشق بگو اشک دا 😂

شما ترکی