2777
2789
عنوان

دردهای انقباضی رحم

213 بازدید | 22 پست

سلام به همه ، من هفته ۲۳ بارداری هستم ، تو یک ماه گذشته تا الان یه دو سه باری پیش اومده که زیر دلم سمت چپ انگار قسمت تخمدان هام ، یهو یه درد شدید گرفته و بعد از چند دقیقه ول شده ، دردش تقریبا شدیده و یهو زیردلم احساس گرفتگی میکنم که پامم سخت میتونم تکون بدم ، آیا این انقباض رحم هس ؟ و خطرناکه یا طبیعی هس ؟ 

خدایا مواظب پسرم باش   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه بار اینجور شدم 

رفتم بیمارستان شیاف برام تجویز کردن

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
من اینجوری شدم طوری ک نفسم بالا نمیومد. دکترم زنگ زدم گفت فورا برو بیمارستان.ولی بخاطر کرونا ترسیدم ...

تو هفته چند بودین ؟ برا شما هم یهو میومد و چن دقه بعد ول میکرد ؟ 

خدایا مواظب پسرم باش   
منم یه بار اینجور شدم  رفتم بیمارستان شیاف برام تجویز کردن

آخه من شیاف دارم استفاده میکنم ، یعنی خطرناکه ؟ هفته چند بودین ؟ 

خدایا مواظب پسرم باش   
نگران نشو  عوارض حاملگی هست بیشتر منم درد های یهویی میگیریم

شما هفته چندین ؟ شیاف استفاده میکنین ؟ یعنی مث درد من سراغتون میاد ؟ 

خدایا مواظب پسرم باش   
آخه من شیاف دارم استفاده میکنم ، یعنی خطرناکه ؟ هفته چند بودین ؟ 

حتما برو بیمارستان ب من گفت موقع زایمانته هشت ماه بودم

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
حتما برو بیمارستان ب من گفت موقع زایمانته هشت ماه بودم

اخه این دو سه باری که برام پیش اومده بین هر کدوم یک هفته تا دو سه هفته فاصله بوده ، طوری که یادم میرفت ، امشب که باز اینجوری شدم یادم افتاد تو سه چهار هفته قبلی هم یکی دوبار پیش اومده و چن دقه بعد فوری خوب شده 

خدایا مواظب پسرم باش