2777
2789
عنوان

سلام دخترا من میخوام چاق شم؟؟؟

158 بازدید | 23 پست

من میخوام چاق شم خیلی لاغرم قدم ۱۶۲سنمم ۱۸ولی ۱۳.۱۴دیده میشم یه ساله که نامزدم،خیلی لاغر کردم نامزدم هم ناراضیه که اینقدر لاغرم همه چی امتحان کردم جوانه گندم با ماست و.....

پودر چاق کننده ولی قطع کردم به باد رف .....

الا هم دارم قرص سیپروهیتادین جالینوس استفاده میکنم اونم خواب اوره خیلی سخته انگار افسردام نمیخوام ازش استفاده کنم لطفا نظر بدین 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوبم فقط دستام لاغره نمیدونم چیکار کنم

خدا جون من بنده خوبی نیستم اما تو خدایی خوبی هستی 😥میشه الان ک قلبم شکسته خودت خوبش کنی دستمو بگری   خیلی سخته به خدا هم بگی توروخدا💔💔💔💔💔اذیتم نکنید من کسی رو ندارم حالمو خوب کنه...... اگه میشه برام صلوت بفرستید 😔

لایک لطفا

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

به شوهرت بگو این دیگه هنر توئه که منو چاق کنی 

منم مجرد بودم انقدر لاغر بودم فکر میکردم ازوناییم که هیچ وقت چاق نمیشم اما خونه شوهرم انقدر خوش میگذره و استرس ندارم تپلی شدم

فقط خیلی بخور 

منم میخام ۵ کیلو اظاف کنم ،بعدازظهر  ی نان کامل با گوجه و گردو خوردم،الانم بعد شامم میخام برم ی نان کامل با سبزی و پنیر بخورم

موز و شیر و گردو و بستنی و عسل و خرما هرروز بخور ،خیلی خوب چاق میکنه

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛
خواهرلاغریتوبده ب من پوستم کنده شده باورزش رژیم ی کیلوام کم نکردم

من هم شکم دارم هم بان صورت اینا توپله دستام ن لاغر ی راه حل لفتن

خدا جون من بنده خوبی نیستم اما تو خدایی خوبی هستی 😥میشه الان ک قلبم شکسته خودت خوبش کنی دستمو بگری   خیلی سخته به خدا هم بگی توروخدا💔💔💔💔💔اذیتم نکنید من کسی رو ندارم حالمو خوب کنه...... اگه میشه برام صلوت بفرستید 😔