2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برو به نظرم می ارزه من دائم الشیو بودم :))))

منم همینم

امرو میزنم فردا در میاد🙄🙄🙄

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
درمیاد میریزه خودش ولی دروغ نگم درمیاد یکم ولی نازک و کمرنگ من خیلی پرمو بودم جواب داده بهم  ...

ببخشید لیزر زیر بغل تاثیری توی کم شدن میزان عرق کردن هم داره طوری که دیگه آدم عرق نکنه و  نیازی به مام و اسپری نداشته باشه یا نه

روی بوی بد چطور ؟ بعد لیزر هم نیاز به مام و این چیزا هست؟

موی زیر بغل شاید ربط به بوی بدن داشته باشه اما بقیه جاهارو نمیدونم

نه بعدش فقط زینک اکساید بزنید 

من اگر نیکم و گر بد ؛ تو برو خود را باش !
موی زیر بغل شاید ربط به بوی بدن داشته باشه اما بقیه جاهارو نمیدونم نه بعدش فقط زینک اکساید بزنید&nb ...

منظورم اینه بعد لیزر در مقایسه با زمان که شیو میکنیم بازم باید از مام و اسپری استفاده کنیم؟ یعنی فرقی می‌کنه یا نه در مقایسه با زمانی که شیو میکنیم

منظورم اینه بعد لیزر در مقایسه با زمان که شیو میکنیم بازم باید از مام و اسپری استفاده کنیم؟ یعنی فرق ...

اره میتونی استفاده کنی موردی نداره

من اگر نیکم و گر بد ؛ تو برو خود را باش !