2777
2789

فردا سونوی اولیه رو انجام میدم دکترم برای فردا نوشته. به تشخیص خودم ۶ هفته و پنج روزم میخوام ببینم کسی تازگیها رفته یا کسی هست بخواد بره.الان نشون میده قلب رو دیگه

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

یکی دوهفته دگ میرفتی بهتر بود

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

من تازگی رفتم 

عزیزم من ۵ هفته و دو روز بود رفتم جنین ریز بودقلب دیده نمی شد 

۸ هفته و سه روز رفتم صدای قلبش رو شنیدم❤

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تازگی رفتم  عزیزم من ۵ هفته و دو روز بود رفتم جنین ریز بودقلب دیده نمی شد  ۸ هف ...

اره خودم هم میگم زودا نمیدونم چرا باانگشت حساب کرد گفت برو

الهی هردوتون سالم و سرحال باشین☺

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
این سونوی قلب و که میگین حتما باید برید ؟

والا پنج هفتگی گفتن برای تشکیل ساک و داخل رحمی بودن باید بری که من نرفتم.گفتم یدفعه قلبشم بگن.که گفت ۲۵ اردیبهشت برو از چکاپ هم داد گفت بعد سونو.که از قلب خاطرت جمع باشه.

خودمم دلم شک داره مرسی از راهنماییت مامان مهربون

فدات عزیزم الهی صدای قلب کوچولوشو بشنوی

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
والا پنج هفتگی گفتن برای تشکیل ساک و داخل رحمی بودن باید بری که من نرفتم.گفتم یدفعه قلبشم بگن.که گفت ...

سلام به همه دوستان. من اخرین پریودم ۸ فروردین بود دو روز بعد موعدم بتام ۲۱۵۰شد . ۱۷اردیبهشت سونورفتم برای ساک حاملگی که متوجه شدم دوقلو باردارم یکی ۶ هفته و ۱ روزش بود با قلب و دیگری ۵ هفته و ۳ روز ولی ضربان نداشت حالا هفته اینده گفتن برای سونوی ۸ هفته برم که قلب دومی بررسی شه. خیلی نگرانم براش اخه دو روز پیش هم کمی لکه بینی داشتم . پارسال هم یه سقط داشتم براشون دعا کنین. بنظرتون تشکیل میشه قلبش؟

سلام به همه دوستان. من اخرین پریودم ۸ فروردین بود دو روز بعد موعدم بتام ۲۱۵۰شد . ۱۷اردیبهشت سونورفتم ...

بله عزیزم انشاالله ک چیزی نیس استرس الکی نداشته باش

پسرم بدنیا اومد اما متاسفانه عفونت ریوی داره لطفا برای شفا کوچولوی من و بقیه بچه ها دعا کنید ،سپاس فراوان🙏🙏
سلام به همه دوستان. من اخرین پریودم ۸ فروردین بود دو روز بعد موعدم بتام ۲۱۵۰شد . ۱۷اردیبهشت سونورفتم ...

اره عزیزم مبارکت باشه 😍😍😍اصلا نگران نباش موز بادوم هندی خام روی دارن عالیه برای رشد قلب.منم رفتم گفت قلب نداره ولی چون بچه ی دوممه و سراولی هم تا نه هفته همین وضع بود دیگه نگران نشدم اصلا بهش فکر نکن فقط خوب بخور

درضمن منم اخرین پری ۸ فروردین بود چه باهم.نزدیکی من ۲۱ و ۲۲ فروردین بود اگر شماهم اون روزها داشتی بارداریمون  باهم حدودا هم سنه

ه