2777
2789
عنوان

از کجا میشه تشخیص داد بیمار کرونایی الان چند روز مبتلا شده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 45 پست
من که حس بویایی و چشاییمو از دست داده بودم‌ ولی هیچ کدوم از نشونه های دیگرو نداشتم نمیدونم کرونا گرف ...

خفیفش بوده

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     
جواب سی تی ریه   یه عفونت کوچیکه ممکنه کلش درگیر بشه؟

درگیری ریه نشانه کرونا هست باید سریعتر برین پیش دکتر دارو بگیرین! به موقع دارو مصرف کنین جلوش گرفته میشه و کم میشه! 

اگه به امون خدا ولش کنید معلوم نیست چه اتفاقی میفته هر بدنی یه جور واکنش نشون میده! 

هنوز رفتار ویروس تو بدن شناخته شده نیست! نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیزم مرسی  برامون دعا کن  منم باردارم همه اش استرس داریم

اینجور آدما،و افراد شاغل تو اینجور جاها،ن تنها احتیاجی ب دعای کسی ندارن،بلکه خودشون مصوب شفاعت و دعا برای دیگران هستن.کاری ک پرستارو شاغلین در بیمارستانا تو دو سه ماه اخیر انجام دادنو میدن،کاریه ،ک از اونا ی قهرمان،پاکو واقعی ساخت،و ارزش اونارو ب یکباره از فرش تا عرش بالابرد.من کی باشم بخوام دعا کنم،شما خیالتون راحت خدا بهترین حالت ممکنی رو که تصور میکنین،برای آینده شما در نظر گرفته.بدون اینکه کسی براتون دعا یا خواهشی ب خدا کرده باشه.

محسن ام، به تاریخ تولد 62.01.01👨‍🦰
درگیری ریه نشانه کرونا هست باید سریعتر برین پیش دکتر دارو بگیرین! به موقع دارو مصرف کنین جلوش گرفته ...

دکتر فقط ازیترومایسین  میده  همین   نمیدونم  تاثیر میزاره یانه

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     
دکتر فقط ازیترومایسین  میده  همین   نمیدونم  تاثیر میزاره یانه

هیدروکسی کلروکین نداد بهت؟

الان ترکیب آزیترومایسین و هیدروکسی کلیروکین میدن!! 

نمیدونم تشخیص پزشک شماست! من نمیتونم نظر بدم

اینجور آدما،و افراد شاغل تو اینجور جاها،ن تنها احتیاجی ب دعای کسی ندارن،بلکه خودشون مصوب شفاعت و دعا ...

خیلی ممنونم از قوت قلبی که میدین 

این مدت همسرم خوشحاله که مردم اینقدر بهش لطف دارن

منم خیلی قدردانم از دعای خیر همه 

ایشالله بلا و مریضی از همه به دور باشه 

هیدروکسی کلروکین نداد بهت؟ الان ترکیب آزیترومایسین و هیدروکسی کلیروکین میدن!!  نمیدونم تشخیص ...

اره اینو داده  با ازیترومایسین   رفتم دیدم  اینم هست  

میترسم همزمان با مصرف اینا باز عود کنه😭

اینکه زبونم لال کرونا گرفته بودی یا من درست متوجه نشدم؟

علائم مشکوک به کروناست 

تو سی تی هم  گفتن عفونت یه قسمت کوچیکه ریه  

دارو هم همیناست که گفتم

اره اینو داده  با ازیترومایسین   رفتم دیدم  اینم هست   میترسم همزمان با مصرف ای ...

نه عزیزم نگران نباش 

مایعات خیلی مصرف کن که سریعتر ویروس از بدنت خارج بشه! 

خیلی از دوستان همسرم که پرستار بودن گرفتن کرونا و با همین دو دارو خوب شدن. مصرف داروها خیلی مهمه و تقویت بدن. قرنطینه هم بمون بقیه اعضا خانواده درگیر نشن. داروش کلا پنج روز یا هفت روزه اگه اشتباه نکنم. هفته دیگه یه سی تی اسکن دیگه میدی ایشالله برطرف شده باشه

سابقه قبلی ب لحاظ بیماری ریه چی؟داشتی؟

حساسیت ریوی اره