2777
2789
عنوان

از کجا میشه تشخیص داد بیمار کرونایی الان چند روز مبتلا شده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 45 پست
معلومه ک نگرفتی

اخه دکتره اونروز داشت صحبت میکرد میگفت کسایی که حس بویایی چشاییشونو از دست میدن حتما مبتلا شدن

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
نه عزیزم نگران نباش  مایعات خیلی مصرف کن که سریعتر ویروس از بدنت خارج بشه!  خیلی از دوست ...

اره گلم همون هفت روزست

امیدوارم  دیگه عود نکنه  ممنون از توضیحاتت

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا بیشتر ،خیلی بیشتر مواظب باش.این کرونا دیگه میخشو کوبیدو،جایی نمیره.و فقط با رعایته ک میشه ازش د ...

دیگه گرفتم دیگه  تازه

مونده به خدا 

قرصامم مصرف میکنم

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     
اخه دکتره اونروز داشت صحبت میکرد میگفت کسایی که حس بویایی چشاییشونو از دست میدن حتما مبتلا شدن

بلانسبت شما بیجا فرمود.البته ایشون از عدم وجود حس بویایی و چشایی در کنار سایر علاعم ک مهمترینشم تب هستش ،اونارو گفته.و گرنه من وقتی سوار ماشین میشمو هوس صدا و سیستم میکنم،اونقدر صدارو بالا میبرم،که بعد از دو دقیقه حس بویایی،چشایی و بیناییم دچار اختلال میشه.پس کم شدن یا نبودن حس چشایی و بویایی میتونه دلایل دیگه نظیر عفونی شدن سینوسها هم داشته باشه.

محسن ام، به تاریخ تولد 62.01.01👨‍🦰
همین علایم به تنهایی هم کروناست. خفیف بوده دیگه شانست خوب بوده

اگر قرار ب ورود ویروس ب بدنه کسی تو ایران نیست ک از ورود اینویروس ب بدنش در امون بوده باشه.پس ک 19 وقتی ب معنای واقعی شامل حال کسی میشه ،ک حتما حتما ب تب،کرونایی دچار شده باشه.در غیر اینصورت ،اسمش کرونا یا حتی کرونای خفیفم نیس.اگر هست،پس همه کرونای خفیف گرفتنو خوب شدن

هیدروکسی کلروکین نداد بهت؟ الان ترکیب آزیترومایسین و هیدروکسی کلیروکین میدن!!  نمیدونم تشخیص ...

این ترکیب منظورم هیدروکسی،و آزیترو دقیقا کارشون چیه؟منظورم برا همه نوع عفونته،یا فقط تاثیر رو عفونت ریه داره؟من اسم این دو تا دارو رو نشنیدمو،اطلاعاتی در موردشون ندارم.اما دیدم چند تا از بچه ها ،بهش اشاره کردن،کنجکاو شدم بدونم چیه؟

این ترکیب منظورم هیدروکسی،و آزیترو دقیقا کارشون چیه؟منظورم برا همه نوع عفونته،یا فقط تاثیر رو عفونت ...

ویروسها تو بدن انسان فقط تا یه بازه زمانی مشخص زنده میمون و تکثیرشون باعث میشه بتونن تو بدن انسان باقی بمونن و زیاد شن! کرونا جدید هم همینجوریه میاد میچسبه به سلول های حیاتی بدن مثل ریه و کلیه و شروع میکنه به گسترش! حالا فهمیدن که هیدروکسی کلیروکین میاد و از سلول های بدن مراقبت میکنه و از گسترس ویروس جلوگیری میکنه! یعنی جلوی تکثیر ویروس میگیره! ویروسهایی هم که تو بدن موندن هم کم کم بعد از چند روز چون نمیتونن گسترش پیدا کنن میمیرند و دفع میشن، برای همین میگن مایعات زیاد بخورید که زودتر ویروس از بدن خارج بشه. آزیترومایسین هم برای کاهش و‌کمک به علائم و خروج ویروس های مونده است. داستان اینجاست تو کشورهای دیگه معمولا دسترسی مردم به دارو خیلی سخته و پزشکان فقط داروهای مورد تایید FDA تجویز میکنن. اما چون هنوز FDA این دو تا داروی کلروکین و آزیترومایسین هنوز مجوز نداده که درمان کروناست برای همین کمتر در اختیار مردم میزارن! اما خوب تو ایران هم دارو راحتتر دم دست مردمه هم کاری به تاییدیه جهانی ندارن دارن استفاده میکنن، برای همین یه مقدار آمار فوتی های ما کمتر شده چون خوب دارو به دست مردم میرسه و بالاخره روش های مختلف درمان امتحان میکنن... 

این ترکیب منظورم هیدروکسی،و آزیترو دقیقا کارشون چیه؟منظورم برا همه نوع عفونته،یا فقط تاثیر رو عفونت ...

یه نکته دیگه هم که هست برای همین تاکید میشه بیمار بعد از پایان دوره درمانش تو قرنطینه بمونه اینه که داروها باعث میشن سطح ویروس خیلی خیلی خیلی کم بشه تو بدن یعنی طوریکه تو تست کرونا منفی درمیاد که فرد کرونا داره ولی همچنان ممکنه ویروس کمی تو بدنش مونده باشه و این آسیبی به خودش اصلا نمیزنه و حتی احساسش هم نمیکنه ولی این فرد همچنان ناقل هست و ممکنه ویروس ضعیف شده بدن خودشو که حالا بدنش نسبت بهش مقاوم شده به فرد دیگه ای که این مقاومتو نداره انتقال بده! و رفتار ویروس تو بدن های مختلف معلوم نیست، هر کی یه جور واکنش میده! 

ببخشید طولانی شد

ویروسها تو بدن انسان فقط تا یه بازه زمانی مشخص زنده میمون و تکثیرشون باعث میشه بتونن تو بدن انس ...

خب  ب نظرت،اگه کسی ک علاعم نداره،و دوره مصرف هیدروکسی،و،آزیترو رو طی کنه،اصن فایده ای داره؟چ ب لحاظ پیشگیری ،چ ب لحاظ درمان احتمالی وجود ویروس؟

اصلا ،نحوه دسترسی ب این داروها ،الان چطوره؟ب راحتی در دسترسه یا جز داروهای خاص ،فقط در مواقع ضروری داره در اختیار مردم قرار گرفته میشه؟

خب  ب نظرت،اگه کسی ک علاعم نداره،و دوره مصرف هیدروکسی،و،آزیترو رو طی کنه،اصن فایده ای داره؟چ ب ...

نه خوب دارو عوارض داره همینجوری نمیتونی بخوری ! این دارو پیشگیری نیست فقط درمانه! خوردنش غیر حالت مریضی هیچ تاثیری نداره و خوب واکسن هم نیست که بخوری در امان شی! 

بله هست همه جا ولی باید نسخه دکتر حتما داشته باشی بدون نسخه نمیدن.