2777
2789

مثلا خیلیا میگن که  هفت روز بود گرفته بودم که خودم فهمیدم 

چطوری تشخیص میدن؟

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     

لایک

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن نفستون ۲۰ثانیه بتونی حبس کنی کرونا نداری اگه بعد اینکهنفستو رها کروی سرفه یا عطسه کردی یعنی داری

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
من همسرم پرستاره میگه اولین اولین علامت کاهش اشتها خیلی شدید هست... و البته چشایی بویایی ا ...

دقیقا درسته و به مرور تنگی نفس میاد سراغ آدم

واینکه داروهای معمولی که استفاده میکنی برای درد و تب اثر ندارن

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
دقیقا درسته و به مرور تنگی نفس میاد سراغ آدم واینکه داروهای معمولی که استفاده میکنی برای درد و تب ا ...

آره احساس نفس تنگی کنه طرف سریع باید یه سی تی اسکن بده! 

الان همه جا سریع سی تی اسکن میکنن بهت جوابو میگن! 

آره احساس نفس تنگی کنه طرف سریع باید یه سی تی اسکن بده!  الان همه جا سریع سی تی اسکن میکنن بهت ...

جواب سی تی ریه   یه عفونت کوچیکه

ممکنه کلش درگیر بشه؟

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     
میشه بیشتر توضیح بدی

چیو توضیح بدم

من که حس بویایی و چشاییمو از دست داده بودم‌ ولی هیچ کدوم از نشونه های دیگرو نداشتم نمیدونم کرونا گرفته بودم یا نه

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚