2777
2789
عنوان

از چند ماهگی به پشت نباید بخابیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4316 بازدید | 39 پست
من پسرم ۳۷ هفته و۶روزبه دنیااومده راضیم دردشدبکشم ولی این بچمم صحیح وسالم به وقتش بغل کنم

دختر منم ۳۸ هفته تموم بدنیا اومد خداروشکر خداکنه اینم همون موقع ها بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم ۳۷ هفته و۶روزبه دنیااومده راضیم دردشدبکشم ولی این بچمم صحیح وسالم به وقتش بغل کنم

منم خیلی دوس دارم زودتر زایمان کنم.

عزیزم کار خاصی کردی مثلا ورزش یا اینا.

من خیلی میترسم دردم نگیره.

تازه میگن هفته های آخر سر دلت خالی میشع من بچه ام هنوز بالاست اما ماما میگه نا قلبش پایینه پس من چرا سر دلم خالی نمیشه.

منم خیلی دوس دارم زودتر زایمان کنم. عزیزم کار خاصی کردی مثلا ورزش یا اینا. من خیلی میترسم دردم نگی ...

اتفاقامنم توپسرم اصلاشکمم پایین نبودانگارتومعدم بودمن یه هفته پیاده روی داشتم به دنیااومد

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
اتفاقامنم توپسرم اصلاشکمم پایین نبودانگارتومعدم بودمن یه هفته پیاده روی داشتم به دنیااومد

من از فردا شروع میکنم سعی میکنم زیاد پیاده روی کنم چون زیاد تو خونه تحرک ندارم.

خدا کنه 38 هفته زایمان کنم دیگه