2777
2789
عنوان

سونوگرافی رستاک در دوران کرونا

886 بازدید | 24 پست

من چندوقت قبل یه تاپیک گذاشتم پرسیدم کسی تو این روزها رفته رستاک یا نه. چون شنیده بودم خیلی شلوغه و به خاطر کرونا خیلی نگران بودم. من امروز رفتم و گفتم براتون بنویسم که اگه کسی مثل من سوالی داشت و نگرانی داشت شاید بهش کمکی بشه. 

من هفته پیش باهاشون تماس گرفتم و برای امروز وقت گرفتم. گفتن به خاطر کرونا وقت ها رو با فاصله تر میدن تا شلوغ نشه و همراه هم نبايد بیاد داخل سالن( که البته یکسری رعايت نکرده بودن و با همسرانشون اومده بودن). من ساعت 10:30 وقت داشتم گفتن دونفر مونده تا نوبتم بشه و قرار شد بیرون منتظر باشم و بهم زنگ بزنن. ساعت 11:30 رفتم داخل حدود 25 دقیقه سونوگرافی طول کشید. یه جاهایی فشار می‌دادن و یکم اذیت کننده بود اما غیرقابل تحمل نبود. بعد گفتن منتظر باشم تا دوباره صدام کنن. تا رفتم بیرون حدود 12:30 بود و بعد حدود 1:30 دوباره صدام کردن رفتم دوباره برای سونوگرافی که خود آقای دکتر انجام دادن و کوتاه بود. بعد حدود 10 دقیقه طول کشید تا جواب و سی‌دی رو بهم بدن. درکل من راضی بودم. رفتار همگی بسبار خوب بود،خیلی تمیز بود و تا جای ممکن سعی کرده بودن خلوت باشه به خاطر کرونا. 

عزیزم سونوی رستاک دیگه چیه؟؟؟

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

منم دوروز پیش رفتم خعلی خوب بود ولی فشارک میدادن اذیت شدم

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم سونوی رستاک دیگه چیه؟؟؟

اسم سونوگرافی رستاک

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

اسم مرکزه عزیزم. سونوگرافی رستاک تو تهران. من دکترم گفته بود حتما برو اونجا تاپیک در موردش زیاد بود ولی قدیمی. اینروزا تو کرونا آدم می‌ترسه واسه این کارا که باید آزمایشگاه و... رفت

مثکه همه جا همینجوریه. منم امروز رفتم اذیت شدم ولی قابل تحمل بود. همه می‌گفتن شلوغه من می‌ترسیدم برم به خاطر کرونا. 

اسم مرکزه عزیزم. سونوگرافی رستاک تو تهران. من دکترم گفته بود حتما برو اونجا تاپیک در موردش زیاد بود ...

میدونم عزیزم دکتر منم گف ولی اون دکتر ک مرده خعلی فشار میده 

مثکه همه جا همینجوریه. منم امروز رفتم اذیت شدم ولی قابل تحمل بود. همه می‌گفتن شلوغه من می‌ترسیدم برم ...

واس من خعلی فشار داد هنوزم زیر دلم درد میکنه شب اول ک اصن نتونستم بخوابم

نی نی های ما مثکه تقریبا هم سنن. 😍

من امروز ۱۲ هفته و ۷ روزم شما چی 

بهت گف نی نی چیه 

این سونو منه میشع توام عکسشو بزاری ببینم نی نی شماام مثه منه یا ن .اخه میگن دختر بدنش تو حالت صاف 

این سونو منه میشع توام عکسشو بزاری ببینم نی نی شماام مثه منه یا ن .اخه میگن دختر بدنش تو حالت صاف&nb ...

من امروز 12 هفته و 6 روزم. گفت احتمال زیاد پسره. بزار ببینم عکسش رو دارم الان خونه نیستم. به شما گفت جنسیت چیه؟