2777
2789
عنوان

سونوگرافی رستاک در دوران کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 24 پست
واس من خعلی فشار داد هنوزم زیر دلم درد میکنه شب اول ک اصن نتونستم بخوابم

من اون خانمه فشار داد آخراش یکم درد گرفت. اومدم خونه درد می‌کرد اما تا موقع خواب دیگه درست شده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز 12 هفته و 6 روزم. گفت احتمال زیاد پسره. بزار ببینم عکسش رو دارم الان خونه نیستم. به شما گفت ...

پ ی روز فاصله داریم .دختراحتمال داد

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
همه چی نرمال بود ایشالا؟ 

اره خداروشکر هم سونو هم از خوب بود شما چی

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
من اون خانمه فشار داد آخراش یکم درد گرفت. اومدم خونه درد می‌کرد اما تا موقع خواب دیگه درست شده بود

واس من خانومه فشار داد قابل تحمل بود ولی مرده بد فشار داد اخم دراومد شبم اذیت کرد هنوزم بعضی وقتا درد میکنه و تیر میکشه نمیدونم از اونه یا چی 

واس من خانومه فشار داد قابل تحمل بود ولی مرده بد فشار داد اخم دراومد شبم اذیت کرد هنوزم بعضی وقتا در ...

آخی چه بد. من اصلا اقاهه نایمی نگذاشت که بخواد به درد برسه. خیلی کوتاه زمان گذاشت. از خیلیا شنیدم اذیت میشن مخصوصا اگه چربی شکمی داشته باشن

پ ی روز فاصله داریم .دختراحتمال داد

مبارک باشه. بچه اوله؟ البته شنیدم بعضی ها بعدا می‌فهمن برعکس شده جنسیت. خداروشکر تو سونو که همه چیز خوب بود آز رو امروز دادم منتظر جوابم. سونو مهمتره. واسه همین خیالم راحته تقریبا. 

مبارک باشه. بچه اوله؟ البته شنیدم بعضی ها بعدا می‌فهمن برعکس شده جنسیت. خداروشکر تو سونو که همه چیز ...

اره گلم بچه اولمه .نمیدونم اونجا ک منشی گف درصد خطا خعلی کمه ولی خب هیچ ماست بندی نمیگه ماستم ترش .سالم باشه فرقی نداره دختر و پسر .انشاالله ک ازمایشتم خوبه 

من گاهی کمر درد می‌گیرم شما چنین مشکلی ندارید؟ گاهی می‌گیره کمرم

اگه سر پا زیاد وایستم یا دولا راست زیاد بشم اره .دکترم کارش عالیه گف اگه درد داشی با استراحت رفع نشد اون خطر داره وگرنه بقیش بخاطر بارداری و سنگین شدن