2777
2789
عنوان

حرفه ای های شله زرد لطفااا بیاین

107 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من یهو خواستم شله زرد درست کنم برنجم معمولیه نیم دونه نبود چقدر باید هم بزنم تا کامل ریز بشه و اینکه میشه خلال بادوم رو اخر اضافه کرد؟؟؟

خواسته شده در اولین شب قدر ۱۹ ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری شمسی دریافت : ۹۹/۷/۹ خدایا این بار جوری دستمونو بگیر  که جبران تموم سختیامون بشه، آمین، خدایا روزی مغازمون رو به خودت میسپارم و بهت ایمان دارم که خوشحالمون میکنی ، خدایا رابطه شوهرم با خودمو بچه هامو خونوادمو هم به خودت میسپارم🙏❤❤❤

من حرفه ای نیستم 

ولی یه وقتا که درست میکنم با برنج کامل ایرانی چندساعت میخیسونمش،بعد واسه پختشم خیلی زمان میبره.حدود ۳ ساعت.

خلال هم همیشه آخرش میریزم توش

اگه دوست داشتین یه صلوات بفرستین واسه سلامتی نینیم و اینکه سر وقت بدنیا بیاد انشاالله😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج و خلال و روغن رو همزمان به آب درحال جوش اضافه کن بزار انقدر بجوشه تا باز شه اگر طاقت نداری بادوم نریز برنج که پخت گوشکوب برقی بزن بعد بادوم بریز

بعد زعفرون بریز خوب ک زرد شد شکر بریز و بعد گلاب و بعد دم بزار

نسبتهاشم هر چقدر برنج میریزی ددبرابر شکر بریز نصفش بادوم بریز

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد

وقتی بزاری قشنگ بپزه له میشه احتیاج به هم زدن نیست منم دیشب درست کردم به برنج درسته

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

اگه نیم دونه نیست میتونی با مخلوط کن ریزش کن فقط خیلی له نکنی درحد دو سه بار خوبه.

بادوم رو تو گلاب خیس کن پنج دقیقه آخر بریز تو آش همش بزن زیرشو خاموش کن

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!

گوشکوب چیه خداییش برای شله نیم دونه خوب بود  خیس زیادکن له بشه زود 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

برنجتو بریز با آب بذار خودش دو ساعتی بجوشه تا نرم بشه. اصلا همش نزن. بعدش زعفرون و بعد شکر و روغن و گلاب و خلال. بعدم دمش کن یه نیمساعت.  

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
اگه نیم دونه نیست میتونی با مخلوط کن ریزش کن فقط خیلی له نکنی درحد دو سه بار خوبه. بادوم رو تو گلاب ...

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!
اگه نیم دونه نیست میتونی با مخلوط کن ریزش کن فقط خیلی له نکنی درحد دو سه بار خوبه. بادوم رو تو گلاب ...

البته برنج نپخته رو ها تو مخلوط کن بریزی😂😂

البته برنج نپخته رو ها تو مخلوط کن بریزی😂😂

😅🙏

خواسته شده در اولین شب قدر ۱۹ ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری شمسی دریافت : ۹۹/۷/۹ خدایا این بار جوری دستمونو بگیر  که جبران تموم سختیامون بشه، آمین، خدایا روزی مغازمون رو به خودت میسپارم و بهت ایمان دارم که خوشحالمون میکنی ، خدایا رابطه شوهرم با خودمو بچه هامو خونوادمو هم به خودت میسپارم🙏❤❤❤

😍

برنجتو بریز با آب بذار خودش دو ساعتی بجوشه تا نرم بشه. اصلا همش نزن. بعدش زعفرون و بعد شکر و روغن و ...

🙏🙏❤

گوشکوب چیه خداییش برای شله نیم دونه خوب بود  خیس زیادکن له بشه زود

🙏