2777
2789
عنوان

مثبت شدن تست بارداری

274 بازدید | 35 پست

سلام تخمک گذاریم نامنظمه با استفاده از دارو وسونو حدودا روزش رو میدونم البته  اگر ازاد شده باشه.. حالا میخوام بدونم چندم تست استفاده کنم تا نشون بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم این مشکلو دارم پریودم نامنظمه نمیدونم کی تست بزنم

منم بخدا خسته شدم ... کاش این مشکلو نداشتم میترسم باردار نشم هیچوقت ماه اوله دو تا کلومیفن و دو تا لتروزول خوردم با این وجود فقط یک فولیکول ۱۵ داشتم دکتر گف یه روز صبر کنو فردا امپول ازاد کننده بزن ... 

۱۴ روز بعد تخمک گذاری گرفتم حتی هاله هم نبود ینی ممکنه اشتباه باشه ؟ 

آره چون ممکنه لقاح دیر تر اتفاق افتاده باشه بذار پریودت رد بشه بعد بزن

کاربرقدیمی بحث کردم لغو کاربری شدم🙄😑 درباره ی اسم کاربریم‌باید بگم‌که شلغم به این معنی که غمام شَل بشن😁😎 و اینکه متاهل و متعهدh❤e
اخه پریوپدم نامنظمه

خب  مثلا ۲۸ یا ۳۲ روز بعد اون تاریخی که پریود شدی بزن

کاربرقدیمی بحث کردم لغو کاربری شدم🙄😑 درباره ی اسم کاربریم‌باید بگم‌که شلغم به این معنی که غمام شَل بشن😁😎 و اینکه متاهل و متعهدh❤e