2777
2789
عنوان

درد و دل

151 بازدید | 32 پست

این چند وقت به خاطر کرونا با هیچ کسی رفت و امد نکرده بودم دیروز مادر شوهرم اومد پیشمون عصر 

دیگه نرفت هر چی منتظر شدم بره تکون نخورد گفت شب بریم مهدیه تهران گفتم به خاطر کرونا ...بچه کوچیک دارم خطرناکه 

دیگه هیچی نگفت شوهرم اومد خونه دوباره شروع کرد که  بریم بیرون تلوزیون  گفته پارکارم باز کردن دعا میذارن بریم پارک 

به شوهرم اشاره کردم نه شوهرمم گفت نه سال دیگه ایشالا 

مادر شوهرم هی تکرار کرد هی اصرار اصرار 

شوهرم گفت باشه بریم پارک 

رفتیم اماده شیم تو اتاق بحثمون شد گفتم چرا قبول کردی بچه مریض بشه  تو جواب میدی 

رفتیم  پارک مادر شوهرم بیسکوییت باز کرد  تعارف کرد من  برنداشتم پسرم  برداشت از دستش گرفتم مادر شوهرم یکی دیگه داد دوباره گرفتم  خانم ناراحت شد 

مادرش رسوندیم خونشون برگشتیم خونه  شوهرم گفت  این چه رفتاری بود  کردی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راست گفته منم بودم ناراحت میشدن 

{کنجدجونم،هنوزنمیدونم دخمری یاآقاپسری 😊امامن وبابایی وآبجی باران بی صبرانه منتظریم که بدونیم 😊امروزباران کوچولوبه بابایی میگفت :بابایی بیامامان توی شکمش نی نی داره،من میخام بغلش کنم ،اسباب بازیاموبدم بازی کنه....نمیدونم من چراذوق کرده بودم.خدایابه بزرگیه خودت قسمت میدم این حس هارونصیب همه خانومای سرزمینم کن🙏تاریخ (۱۳۹۹/۴/۲۱)}

چقدر زیاد سخت گرفتی

هر کی بود بهش برمیخورد

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
بنطرم کارت درست نبود عزیزم یا نباید میرفتی یا رفتی باید تا تهش قبول میکردی یا میگفتی مامان غذای بیرو ...

گفتم به خدا 

مادر شوهرم گفت خودتو لوس میکنی  چند وقته نیومدی خونه ما  چرا فلانی زنگ زده گفته میخواد بیاد خونتون تعارفش نکردی  خب علی میره سر کار میاد میتونی بگی اونم نره؟دیگه خیلی لوس کردی خودتو 

کارت درست بود فقط نحوه برخوردت مناسب نبود باید بهش میگفتی بخاطر شرایط کرونا میترسم نمیخام ریسک کنم

از عصر که اومد خونمون گفتم کرونا کرونا کرونا ‌..... اصلا متوجه نیس 

از عصر که اومد خونمون گفتم کرونا کرونا کرونا ‌..... اصلا متوجه نیس 

متاسفانه مادر شوهر اکثرا ابن شکلی میشن  خود مادرشوهر من همه جا میره حالا من‌بدبخت نمیتونم جایی برم جبهه میگیره 

بهترین نیستم اما خودمم😍
دست پسرم کثیف بود نخواستم با دست کثیف چیزی بذاره دهنش 

اهان خب درسته اینجا حق با شماس اما کاش همونجا توضیح میدادی و اونکارو نمیکردی مطمئنم اگه خودتم بودی ناراحت میشدی ولی وقتی توضیح بدی میگن ببین چ بفکر بچس افرین فلان ولی این کارتو میزارن پای حرکت زشت و لجبازی و اخرشم به جاهای بدی ختم میشه چون مادره راحت میتونه پسرشو بگیره ازت شوهرتم از اخر تورو تقصیر کار میکنه