2777
2789
عنوان

برم کجا اخه؟کجادارم برم؟

167 بازدید | 10 پست

باردارم۳۰هفتمه خونمون اماده نیست نیمه کارس خونه مامان بابامم بعدحدودیه ماهه سرکوفت میزنن بم مامانم میگه من بخاطرتو رفتم دکتراعصاب وروان دارو داده بم بابامم دوماه پیش سکته قلبی کرده فردا قراره بره انژیو براقلبش میگه بخاطرتومن سکته کردم واقعا مگه من چیکارشون میکنم دیشب رفتم یجا بی اب وبرق ووسیله خوابیدم ولی توطول روزنمیدونم چیکارکنم حتی براغذاخوردن سرسفره نمیرم خیلی وقته برااین رفتارا ای کاش کرونانبودمیرفتم هرجاکه بود غذامم ازرستوران میگرفتم نمیدونم چیکارکنم برم کجاازصبح نتونستم هیچی بخورم همه تنم داره میلرزه چندروزپیش ب مامانم میگم من سرگیجه دارم بدنم میلرزه میگه الان ک بایدناهاردرست کنی وقت دکتررفتن نیست شب با بابامیریم دکتر شبم که شد همشون بیرونن دریغ ازذره ای رعایت برا کرونا بابام میره بیمارستان کروناییابادست نشسته میشینه سرسفره حالم از خودم وزندگیم به هم میخوره ازاونطرف نمیخام برم خونه مادرشوهرم چون اصلا ازمن خوششون نمیاد حتی شوهرمم بزور میره تواون خونه برمیگرده هیچ جاروندارم که برم حالم خیلی بده خیلی خیلی😭نگران بچمم نگران سلامتی وگرنه بخدا شباتوخاک میخابم من از هیچی ترس ندارم روزا نون خالی میخورم امااین کرونا هعی چی بگم که از هرطرف میباره

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰

معلوم بود سنت کمه 

همه ماجرارو احساس میکنم نمیگی

سر چی باید خانوادت بخاطر تو سکته کنن یا دارو اعصاب بخورن؟ 

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒

خونه ت در چه حدی نمیه کاره اس ،بالخره یه گوشه شو تمیز کن بمونین با شوهرت منت سرت نباشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
معلوم بود سنت کمه  همه ماجرارو احساس میکنم نمیگی سر چی باید خانوادت بخاطر تو سکته کنن یا دارو ...

ازوقتی کرونااومده چون رعایت نمیکنن من ازشون فاصله میگیرم براهمین

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
خونه ت در چه حدی نمیه کاره اس ،بالخره یه گوشه شو تمیز کن بمونین با شوهرت منت سرت نباشه 

کابینت سینک وبرق نداره

اتاق واسه خودتون دارین؟اگه اتاقتون جداس .زیاد نرو بیرون .واسه خودتون باشین .غذا رو هم از رستوران بگیرین بعد خوب گرمش کنین ویروس رو از بین میبره  

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 
اتاق واسه خودتون دارین؟اگه اتاقتون جداس .زیاد نرو بیرون .واسه خودتون باشین .غذا رو هم از رستوران بگی ...

نه اتاق نداریم