باردارم۳۰هفتمه خونمون اماده نیست نیمه کارس خونه مامان بابامم بعدحدودیه ماهه سرکوفت میزنن بم مامانم میگه من بخاطرتو رفتم دکتراعصاب وروان دارو داده بم بابامم دوماه پیش سکته قلبی کرده فردا قراره بره انژیو براقلبش میگه بخاطرتومن سکته کردم واقعا مگه من چیکارشون میکنم دیشب رفتم یجا بی اب وبرق ووسیله خوابیدم ولی توطول روزنمیدونم چیکارکنم حتی براغذاخوردن سرسفره نمیرم خیلی وقته برااین رفتارا ای کاش کرونانبودمیرفتم هرجاکه بود غذامم ازرستوران میگرفتم نمیدونم چیکارکنم برم کجاازصبح نتونستم هیچی بخورم همه تنم داره میلرزه چندروزپیش ب مامانم میگم من سرگیجه دارم بدنم میلرزه میگه الان ک بایدناهاردرست کنی وقت دکتررفتن نیست شب با بابامیریم دکتر شبم که شد همشون بیرونن دریغ ازذره ای رعایت برا کرونا بابام میره بیمارستان کروناییابادست نشسته میشینه سرسفره حالم از خودم وزندگیم به هم میخوره ازاونطرف نمیخام برم خونه مادرشوهرم چون اصلا ازمن خوششون نمیاد حتی شوهرمم بزور میره تواون خونه برمیگرده هیچ جاروندارم که برم حالم خیلی بده خیلی خیلی😭نگران بچمم نگران سلامتی وگرنه بخدا شباتوخاک میخابم من از هیچی ترس ندارم روزا نون خالی میخورم امااین کرونا هعی چی بگم که از هرطرف میباره