2777
2789
عنوان

روغن آووکادو اصل از کجا بخرم؟

5688 بازدید | 8 پست

سلام به همگی من کلی تحقیق کردم و متوجه شدم آووکادو برای مو خیلی خوبه، اما یدونه میوه اش 70 هزارتومنه!که باهاش میشه یه بار ماسک درست کرد یا اگر بخواین بخورین، یه بار یا نهایت دوبار روی سالاد میشه ریخت و مصرف کرد

خیلی میوه اش گرونه

روغنشو هم پرسیدم همون 70 هزار تومن اینطورا بوده، آخه مگه میشه؟وقتی میوه اش گرونه پس لابد روغنش هم باید گرونتر باشه دیگه؟

از کجا روغن آووکادو اصل پیدا کنم؟

لطفا اگر تجربه استفادشو دارین یا جاییو میشناسین برای خرید بهم معرفی کنین 

ببین اگه درست کردنش مث روغن نارگیل آسونه یدونه بخر خودت درس کن

نمیدونم بلد نیستم چجوری باید درست کنم

روغن نارگیل هم تاحالا درست نکردم البته روغن نارگیل به موهام زدم بدتر زبر شد به موهای من نساخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بلد نیستم چجوری باید درست کنم روغن نارگیل هم تاحالا درست نکردم البته روغن نارگیل به موهام ز ...

روغن آملا امتحان کن من خیلی راضیم هیچ مویی ب خشکی موهای من نیس ینی دم اسبی ک مبندم قشنگ شکل جارو میشه بس ک خشکه

همسرم دلیل من است. 💜🌱
روغن آملا امتحان کن من خیلی راضیم هیچ مویی ب خشکی موهای من نیس ینی دم اسبی ک مبندم قشنگ شکل جارو میش ...

اتفاقا روغن آملا هم خیلی تعریفشو شنیدممممم 

ولی آخه از کجا بگیرم که روغنش اصل باشه؟

من اینجا پیدا کردم ولی یکم گرونه...

اتفاقا روغن آملا هم خیلی تعریفشو شنیدممممم  ولی آخه از کجا بگیرم که روغنش اصل باشه؟ من اینجا ...

من از دیجی کالا گرفتم ۱۶تومن با هزینه پست شد ۲۸تومن حجمشم زیاده ۳۰۰میلی

همسرم دلیل من است. 💜🌱
اتفاقا روغن آملا هم خیلی تعریفشو شنیدممممم  ولی آخه از کجا بگیرم که روغنش اصل باشه؟ من اینجا ...

روغن زیما

یا روغن oil sabzروغن سبز

روغن ناریسا  من  از اینا روغن اصل خریدم

آیدا،همزاد من..به تو ثابت خواهم کرد عشق تواناتریین خدایان است :)