2777
2789
عنوان

بچه ها مژه هامو چیکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 62 پست
کامل نزنیا یه کم از سرشون کوتاه کن هر شبم میخوای بخوابی یا در کل بیدارم بودی به مژه هات روغن زیتون ب ...

الان نوک مژه هاموکوتاه کردم😢نشع عین استاتر دیگه نیاد😂..اینجاروغن زیتوناش ب دردنمیخوره اجی..فدات بشم خیلی ممنون ازلطفومهربونیت

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چند وقت کرچک زدی؟؟؟

تقریبا دوماهو خورده ای😢

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
الان نوک مژه هاموکوتاه کردم😢نشع عین استاتر دیگه نیاد😂..اینجاروغن زیتوناش ب دردنمیخوره اجی..فدات بش ...

کوتاه نمیکردی بهتر بود من خودمم کوتاه نکردم ولی روغن زیتون که زدم از قبلش بلند تر شد نگران نباش امید داشته باش که بلند میشه

تقریبا دوماهو خورده ای😢

اهان نه بابا من دوهفته زدم روغن زیتون زدم یه جوری اثر کرده که موژه هام خود به خود فر شده خیلی خوشگل شدم در طول روز هی با دستات موژه هاتو رو به بالا بده باعث میشه فر بخورن

کوتاه نمیکردی بهتر بود من خودمم کوتاه نکردم ولی روغن زیتون که زدم از قبلش بلند تر شد نگران نباش امید ...

عه خودت گفتی کوتاه کن

اهان نه بابا من دوهفته زدم روغن زیتون زدم یه جوری اثر کرده که موژه هام خود به خود فر شده خیلی خوشگل ...

روغن زیتون ازکجاگرفتی گلی؟؟وقتی میزنی چشات نمیسوزع؟؟

چقدر کوتاه کردی کم یا زیاد؟

والا متوسط😂مامانم سیرحرفم کرد

روغن زیتون ازکجاگرفتی گلی؟؟وقتی میزنی چشات نمیسوزع؟؟

روغن زیتون معمولی ماله غذا میزنم چرا بعضی موقع ها تو چشمم میره ولی نه زیاد نمیسوزونه عادت کردم...هر کسی میخواد این کارو کنه اول اسم روغن زیتونو که به انگیلیسی هست واسم بفرسته چون بعضیا رو نباید به موژه زد

روغن زیتون معمولی ماله غذا میزنم چرا بعضی موقع ها تو چشمم میره ولی نه زیاد نمیسوزونه عادت کردم...هر ...

عه چرااااا😳🤔

والا متوسط😂مامانم سیرحرفم کرد

من یه جایی خوندم و خودمم حاضر نبودم کوتاه کنم میدونم الان خیلی پشیمونی ولی نگران نبلش روزا روغن وازلین بزن خیلز خوبه شبا زیتون یا اگه نمیخوای روغن زیتون بزنی فقط وازلین بزن باز وازلین زودتر بلند میکنه

من یه جایی خوندم و خودمم حاضر نبودم کوتاه کنم میدونم الان خیلی پشیمونی ولی نگران نبلش روزا روغن وازل ...

ینی اگ نزنم رشدنمیکنهههههههه😥😳😳😳😳