2777
2789
عنوان

بچه ها مژه هامو چیکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 62 پست
نه اصلا ریمل احتیاجی نداره دگه فقط خش چشمه مرسی عزیزم چشات خوشگل میبینه کچل شده بود ی مدت شبو روزم ...

ماشالااااااا بهت اسفند دودکن چش نخوری.وای منم مژه هام‌پررر بود پلی کیستیک شدم بعدش هی ریمل پشت ریمل.کچل شده چشام😂😖

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
همیشه میزدی؟  تا چند وقت میزدی؟

میگم دیگه لیفت کردم ریخت بعد با فرمه ام قیچی شد سریتا خریدم 2 ماه زدم هیچی نشد انداختم ی گوشه بعد گفتم حیفع حالا ک پول دادم حذدقل تمومش کنم بعد ی رز زدم دو روز نزدم مثلا خیلی نامنظم زدم تا کم کممم نتیجشو نشون داد اگ مداوم بزنی زودترم نتیجه میگیری

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مداوم نزدم الان 5 ماهه دارم نصف شده فک کنم مداوم بزنی حدود 4 ماه جواب بده

ینی یه دونه بخرم تا۴ماه میشه ازش استفاده کنم؟؟وای چ عاااالیییییییی..گلی بیزحمت میتونی عکسشونشونم بدی خیلی مرسی

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
ماشالااااااا بهت اسفند دودکن چش نخوری.وای منم مژه هام‌پررر بود پلی کیستیک شدم بعدش هی ریمل پشت ریمل. ...

فدات شم عزیزم  ایشالا زودی چشات مثل قبل خوشگلووو پر از مژه میشه نگران نباش چیزی نیس ک برنگرده

ینی یه دونه بخرم تا۴ماه میشه ازش استفاده کنم؟؟وای چ عاااالیییییییی..گلی بیزحمت میتونی عکسشونشونم بدی ...

آره عزیزم 4 ماه اینا طول میکشه تموم شه

فدات شم عزیزم   ایشالا زودی چشات مثل قبل خوشگلووو پر از مژه میشه نگران نباش چیزی نیس ک برنگرده

خدانکنهههه جان دل خانوم..خیلیییی ممنوننننننن نازنین مهربونم.خداخیرت بده برم یدونه بخلم

آره عزیزم 4 ماه اینا طول میکشه تموم شه

وای من دورت بگردممم چقده شماخوبی لیلیوم خوشمل

خدانکنهههه جان دل خانوم..خیلیییی ممنوننننننن نازنین مهربونم.خداخیرت بده برم یدونه بخلم

برو دیجی کالا نظراتم بخون همه تعریف کردن ازش

برو دیجی کالا نظراتم بخون همه تعریف کردن ازش

مررررررسی لیلیوم خوشگل

خدایی؟؟😍.من  چون پلی کیستیکم مژه هام خیییییلی کم شدن ینی اگ بزنم دوباره پرمیشه؟؟بعده چن وقت؟؟

کامل نزنیا یه کم از سرشون کوتاه کن هر شبم میخوای بخوابی یا در کل بیدارم بودی به مژه هات روغن زیتون بذار هر موقع بیدار شدی بشور

کامل نزنیا یه کم از سرشون کوتاه کن هر شبم میخوای بخوابی یا در کل بیدارم بودی به مژه هات روغن زیتون ب ...

مرررسی خواهری گلم‌.کرچک اصل خریدم هیییچ افاقه نکرد😢چشام میسووزه شدید

کرچک استفاده نکردم ولی در کل مواظب بتش روغن تو چشات ماله من که روغن زیتون رفت فقط یکم سوزوند باید سعی کنی از گوشیه ی چشمت روغنشو در بیاری وگرنه چشات میسوزه روغن زیتون هم تقویت میکنه هم مشکی هم پرپشت هم بلند