golsa_joooon مدیر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 860 عنوان بچه ها مژه هامو چیکار کنم؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 62 پست من بچه بودم اومدم مثلا خوشگل بشم مژه هام بلند بود با قیچیی😕کوتاهش کردم دیگه بلند نشد الان هیفده سالمه هی حسرت میخورم نمیشه کاریش کرد؟؟مژه هام پره ولی کوتاهن😢💔 1399/02/24 | 13:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golsa_joooon مدیر استارتر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 860 روغن نارگیل و بادام بزن..اما فکر نکنم کاری بشه کرد،بع م اون واسه بچگیت بوده حالا معلوم نیست به بزرگی ... شنیدم روغن کرچکم خوبه ن؟؟
یارن عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 12938 عزیزم برا ابرو و مو هم خوبه؟؟ نمیدونم عزیزم من فقط مژشو استفاده کردم ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
golsa_joooon مدیر استارتر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 860 اتفاقا بچینی خوب بلند میشن ک... سرمه بزن نمیدونم ب من ک نخورده 😢💔میزنم حتما مرسی
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6791 پلی کیستیکو نمیدونم عزیزم ولی من لیفت کرده بود ریخته بود فرمژمم بریده بود مژه هامو بعد 4 ماه الن هرج ... نااااگوووو ینی دراین حد پرشده؟😍😍چطوری میزنی رومژت؟قیمتش چنده؟ ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
یارن عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 12938 اینم بعد سریتا ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
یارن عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 12938 نااااگوووو ینی دراین حد پرشده؟😍😍چطوری میزنی رومژت؟قیمتش چنده؟ عین خط چشمه باید بکشی پشت مژه هات قیمتشم 120 اینا شده الان فک کنم ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6791 اینم بعد سریتا ریمل نزدی؟؟خودش اینطوریه؟ماشالاچه خوشکله چشاومژه هات ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
golsa_joooon مدیر استارتر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 860 اینم بعد سریتا وااای چقد خوب حتما میزنم ب نظرت ب منم میسازه خوب میشه مژه هام؟؟
یارن عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 12938 ریمل نزدی؟؟خودش اینطوریه؟ماشالاچه خوشکله چشاومژه هات نه اصلا ریمل احتیاجی نداره دگه فقط خش چشمهمرسی عزیزم چشات خوشگل میبینه کچل شده بود ی مدت شبو روزم شده بود گریه ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6791 عین خط چشمه باید بکشی پشت مژه هات قیمتشم 120 اینا شده الان فک کنم اووو۱۲۰.یدونه بخرم تاچن وقت میشه ازش استفاده کرد؟ ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
یارن عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 12938 وااای چقد خوب حتما میزنم ب نظرت ب منم میسازه خوب میشه مژه هام؟؟ ببین سریتا باعث نمیشه مژه جدید دربیاری 3 تا کار میکنهاگ مژه هات ریخته باشه مژه های ریختتو برمیگردونهاگ کوتاه باشه مژه هات بلندش میکنهو اینکه مشکی میکنه مژه هاتو ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
نورنور عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 7700 شنیدم روغن کرچکم خوبه ن؟؟ آره من کرچک و نارگیل و آرگان قاطی می کنم هم به موهام میزنم هم صورتم هم گاهی مژه خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
یارن عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 12938 اووو۱۲۰.یدونه بخرم تاچن وقت میشه ازش استفاده کرد؟ من مداوم نزدم الان 5 ماهه دارم نصف شده فک کنم مداوم بزنی حدود 4 ماه جواب بده ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
golsa_joooon مدیر استارتر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 860 نه اصلا ریمل احتیاجی نداره دگه فقط خش چشمه مرسی عزیزم چشات خوشگل میبینه کچل شده بود ی مدت شبو روزم ... همیشه میزدی؟ تا چند وقت میزدی؟
golsa_joooon مدیر استارتر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 860 من مداوم نزدم الان 5 ماهه دارم نصف شده فک کنم مداوم بزنی حدود 4 ماه جواب بده چقد خوب ❤🔥😍