2777
2789
عنوان

بابامو بردن آی سی یو

| مشاهده متن کامل بحث + 34299 بازدید | 1737 پست

صدفگل جان یک لحظه بیاید خصوصی 🙏

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
سلام عزیزم ‌ خوبید ؟ بله میشه عزیزم . خیلی هم عالیه کنار هم اتفاقا ..‌من خودم استاد چند ختم هستم😅

سلام عزیزم 

ممنون که جواب دادی 

پس مشکلی نداره 

خودمم تصورم همین بود ولی دیدم بعضیا میگن ایراد داره و باید یکی تموم بشه تا بعدی رو شروع کنیم.

مزاحم شما شدم تا کمکم کنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  ممنون که جواب دادی  پس مشکلی نداره  خودمم تصورم همین بود ولی دیدم بعضی ...

مراحم هستید عزیزم این چه حرفیه 🥀🥀🙏😘😘😘

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
سلام عزیزم  ممنون که جواب دادی  پس مشکلی نداره  خودمم تصورم همین بود ولی دیدم بعضی ...

سلام چرا لغو دوستی میزنید؟؟

من سرم شلوغع دیر به دیر میام

مهم نیست

دفعه بعد اومدم همینجا مینویسم براتون

التماس دعا

سلام چرا لغو دوستی میزنید؟؟ من سرم شلوغع دیر به دیر میام مهم نیست دفعه بعد اومدم همینجا مینویسم ب ...

سلام معصومه جان 

من درخواستتون رو که دیدم سریع پذیرفتم چون از رو اون تاپیکی که مربوط به حجابه میشناسمتون و دو روزم منتظر موندم تا جواب پیامم رو بدین و با توجه به اینکه تقریباً هر روز تاپیکم میزدین برداشتم این بود که سایت هستین و جواب نمیدین، این شد که لغو کردم.

اگه برداشتم اشتباه بود پوزش میخوام.

سلام صدفگل جان دیر وقتی هست سایت نیومدید ؟؟ من هر روز به یادتون هستم اما مزاحم نشدم گفتم نیستن سایت 🙏🌹 هر وقت اومدید پیام ارسال کنید 😘

عزیزم سلام  ما همشهری هم هستیم  پستتون رو خوندم و خیلی غصه دار شدم  من هر چی خدا ر ...

سلام عزیزم خدا پدرتو بیامرزه 

برادر چندسال پیش فوت کرد زنش  موندو دوتا دختر بچه .الان پارسال تومارنخاعی گرفت بعد از دست دادن اختیار ادارارو مدفوع ش .بعد بی حس شدن پاهاش تشخیص دادن  ج پاتولوژی گفت سرطان بدخیمه رادیوتراپی و شیمی درمانی شد گفتن کنترل شده   ولی داره قرص شیمی درمانی میخوره .ولی هنوز ک الان ۶،۷ماه گذشته فلجه حس پاهاش برنگشته .بچهاش پژمرده شدن .داغونم داغون .ینی یه روز میشه اینم کامل خوب بشه برگرده سر بچهاش 

فقط خدا برایم کافیست
سلام  ممنون  ان شاءالله خدا شفاشون بده  منم دعاگوشون هستم.

سلام صدف جان جی بی ام  لعنتی بابای منم ازم گرفته  خرداد 99 لعنتی...

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

عزیزم ممنون شما هم روز اول پست گذاشتی و هم بعدش حال بابامو پرسیدی  منو دعا کن  من دارم ...

واااا که چقددددد پا به پات تاپیکتو خوندم 

چندجا حا پدرتو پرسیدم 

چون مامدن خودمم همین مشکلو داره

اونم دیگه بلعش گفتارش حرکتش همه چیش مشکل پیدا کرده

خداااایا این چ دردی بود

منم قشنگ مثه همیندوران توام 

دیگه دارم دق میکنم

تسلیت میگم بهت واقعا

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
سلام صدف جان جی بی ام  لعنتی بابای منم ازم گرفته   خرداد 99 لعنتی...

ای خدااااا

مامان من هم دیگه روزای خوبی نداره 

لعنت به این تومور ک اقد نامرده😭😭😭😭

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

صدفگل جان تسلیت میگم میدونم خیلی وقته که پیام نذاشتی نمیدونم میای سایت یا نه سال ۹۹تازه برا خواهرم تشخیص تومور مغزی دادن اون موقع شاید روزی چند بار به اینجا سر میزدم و تمام مطالب رو مو به مو میخوندم شاید یه چیزی دستگیرم بشه و به درد خواهرم بخوره خیلی ناراحت شدم برات و اینکه بگم ماهم شب و روزهای سخت و نفس گیری رو گذروندیم تا پای مرگ رفتیم از استرس

۱۵ماه بین امید و ناامیدی و درماندگی دست و پا زدیم و درنهایت خواهر ۴۲ سالم شهریور ۱۴۰۰ چشم از جهان فرو بست و رفت و ما رو تا زنده ایم داغدار کرد روحش شاد و روح همه رفتگان این تاپیک شاد