2777
2789

ارتشی و معلم رو واقعا بزار کنار 

اخلاق نداره رم بزار کنار

شغل آزاد اگ درامدش خوبه و اخلاقش مناسب از همشون بهترعه

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...

خوش بحالت یعنی هر شغلی ما بگیم تو تو چنتت داری ای  به این شانس

من خیلی زود به آرزوم میرسم😍 خدایا ممنونم که یه همسر فوق العاده نصیبم میکنی من با همسرم جشن میگیرم 😍خدایا شکرررررررت که من و همسرم اینقدر خوشحالیم از داشتن هم به لطف کرمت یا وصال و یا رئوف انرژی جذبه برای ازدواج سریع و موفق برام دعا کن دوستم ان شالله بهترش تو زندگیت بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارتشی و معلم رو واقعا بزار کنار  اخلاق نداره رم بزار کنار شغل آزاد اگ درامدش خوبه و اخلاقش من ...

ارتشی رو چرا بذارم کنار؟

دانا نبود انکه زنادان گله دارد
ارتشی رو چرا بذارم کنار؟

ارتشیا اخلاق ندارن

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
ارتشی رو چرا بذارم کنار؟

چون زندگی با نظامی سخته سنگم باشه تو اینهمه سال بلخره تاثیر میزاره رو اخلاقش

بعدشم ممکنه ماموریت بدن بهش بره تو شهر مرزی یا هر شهری میتونی ی عمر خانه ب دوش باشی؟

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...

ارتشی تو تعطیلات رسمی سرکاره ولی خوبه خطرش الان کمه شوهر خودمم بازنشسته ارتشه 

معلم خیلی خوبه ولی درامد کمه

ازاد هم با این اوضاع کاری اگه خوب باشه که خوبه

اخلاق مهمترینه 

من ارتشی خواستگار داشتم رد کردم بخاطر اینکه میگفت ماموریت میره و من بااین کنار نیومدم ولی خودم بین معلم و کار آزاد معلمو انتخاب میکنم خودم شاغلم کار آزاد رو دوست ندارم

من خیلی زود به آرزوم میرسم😍 خدایا ممنونم که یه همسر فوق العاده نصیبم میکنی من با همسرم جشن میگیرم 😍خدایا شکرررررررت که من و همسرم اینقدر خوشحالیم از داشتن هم به لطف کرمت یا وصال و یا رئوف انرژی جذبه برای ازدواج سریع و موفق برام دعا کن دوستم ان شالله بهترش تو زندگیت بیاد
واقعا؟یعنی همشون ابنطورین؟؟

من پدرم ارتشیه اخلاق نداره هرکی رو میبینم ارتشی هست اخلاق نداره کلا ارتشیا به بداخلاقی معروفن

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
چون زندگی با نظامی سخته سنگم باشه تو اینهمه سال بلخره تاثیر میزاره رو اخلاقش بعدشم ممکنه ماموریت بد ...

قراره یبار فقط تقسیم بشن اخلاقشم تااونجایی ک من اطلاع دارم خوبه خانواده دوسته منتها کمی مذهبیه

دانا نبود انکه زنادان گله دارد

همسایمون  ارتشیه ... اسایش رو از ما گرفته

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶

کار آزاد باید بببنی چه کاری ولی خوب معلم درسته حقوقش کمه ولی امنیت شغلی داره