سلام . من امسال سال اول کاریم بود. فدق لیسانس روانشناسی تربیتی دارم و از طریق آزمون استخدامی قبول شدم. پارسال یک دوره کارآموزی و کارورزی رفتم دانشگاه فرهنگیان و امسال در روستا مشغول به کار شدم. عاااشق کارم هستم و واقعا بزرگترین دلخوشی زندگیمه. متاسفانه کرونا بدجور زد تو حالمون 😅
شما از حال و روز این روزهاتون بگید . راستی من پایه پنجم تدریس میکردم. چندتا دانش آموز داشتید شماها از تجربیاتتون بگید...
بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چقد حقوق میدن بهتون؟از قبل سابقه بیمه داشتین؟از چه سالی از سابقه تدریس از مجتمعای فرهنگیان میتونین ب ...
حکمم سه و چهارصده دریافتیم سه و صد. نه سابقه بینه نداشتم با وجود اینکه قبلا سر کارهای مختلف بودم. در مورد مجصتمع های فرهنگی ک پرسیدین هیچ اطلاعی ندارم متاسفانه
بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
از شنبه باید بری نگران نباش فقط معلما خواهشا نمره بدید🙁🍭 الان اختیاری شده دانش آموز بره کرونا بگ ...
من که از خدامه برم مدرسه. واقعا دانش آموزامم درک میکنم همه تلاشمم کردم این مدت ک چیز یاد بگیرن ولی میدونم بی فایده بوده. ملاک نمره دهیمم فعالیت های این مدت مجازی هست. البته اونا ک دسترسی نداشتن به فضای مجازی باشون تلفنی در ارتباط بودم.
همسرمن ده ساله استادن تدریس میکردن حالا چابهار قبول شدن خیلی دلم میخواد بدونم با ده سال سابقه بیمه ح ...
به به مبارکشون باشه. من خودم علمی کاربردی تدریس میکردم و بقیه دوستان هم پیام نور و جاهای دیگه. نه فرقی نداره سابقه تدریس در مقدار حقوق ولی شاید بتونن از سابقه بینه استفاده کنن ک دوندگی زیاااد داره.