2777
2789
عنوان

معلمای سال اولی بیان...

284 بازدید | 44 پست

سلام . من امسال سال اول کاریم بود. فدق لیسانس روانشناسی تربیتی دارم و از طریق آزمون استخدامی قبول شدم. پارسال یک دوره کارآموزی و کارورزی رفتم دانشگاه فرهنگیان و امسال در روستا مشغول به کار شدم. عاااشق کارم هستم و واقعا بزرگترین دلخوشی زندگیمه. متاسفانه کرونا بدجور زد تو حالمون 😅

شما از حال و روز این روزهاتون بگید . راستی من پایه پنجم تدریس میکردم. چندتا دانش آموز داشتید شماها از تجربیاتتون بگید... 

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

چقد حقوق میدن بهتون؟از قبل سابقه بیمه داشتین؟از چه سالی از سابقه تدریس از مجتمعای فرهنگیان میتونین بخرین؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از شنبه باید بری نگران نباش

فقط معلما خواهشا نمره بدید🙁🍭

الان اختیاری شده دانش آموز بره کرونا بگیره میگن میخواس نره اختیاری بود

نره نمره نیاره میگن میخواس بره 

خداوکیلی هر کی طراحی کرده این‌برنامه رو مخ بوده🔪🔪🍭😐

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
منم لیسانس مدیریت دارم..برا فوق لیسانس چه رشته ای بخونم تا بتونم آزمون استخدامی تربیت معلم قبول بشم؟

رشته های روانشناسی و علوم تربیتی تو آزمون استخدامی خیلی شانسشون بالاست.‌من لیسانسم حقوق خانواده بود ولی ارشد روانشناسی تربیتی خوندم

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
رشته های روانشناسی و علوم تربیتی تو آزمون استخدامی خیلی شانسشون بالاست.‌من لیسانسم حقوق خانواده بود ...

فراگیر پیامنور دارن ثبت نام میکنن..پس اگه علوم تربیتی بخونم سال دیگه میتونم شرکت کنم؟ با باید درسم تموم بشه؟

چقد حقوق میدن بهتون؟از قبل سابقه بیمه داشتین؟از چه سالی از سابقه تدریس از مجتمعای فرهنگیان میتونین ب ...

حکمم سه و چهارصده دریافتیم سه و صد. نه سابقه بینه نداشتم با وجود اینکه قبلا سر کارهای مختلف بودم. در مورد مجصتمع های فرهنگی ک پرسیدین هیچ اطلاعی ندارم متاسفانه

من امسال مدیریت بهم پیشنهاد شده دودلم

چقدر خوب واقعا آرزومه. چند سال سابقه دارید؟ 

از شنبه باید بری نگران نباش فقط معلما خواهشا نمره بدید🙁🍭 الان اختیاری شده دانش آموز بره کرونا بگ ...

من که از خدامه برم‌ مدرسه. واقعا دانش آموزامم درک‌ میکنم همه تلاشمم کردم این مدت ک چیز یاد بگیرن ولی میدونم بی فایده بوده. ملاک نمره دهیمم فعالیت های این مدت مجازی هست. البته اونا ک دسترسی نداشتن به فضای مجازی باشون تلفنی در ارتباط بودم. 

حکمم سه و چهارصده دریافتیم سه و صد. نه سابقه بینه نداشتم با وجود اینکه قبلا سر کارهای مختلف بودم. در ...

همسرمن ده ساله استادن تدریس میکردن حالا چابهار قبول شدن خیلی دلم میخواد بدونم با ده سال سابقه بیمه حقوقمون تفاوت میکنه یانه

ایشون دبیر عربی شرکت کردن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من که از خدامه برم‌ مدرسه. واقعا دانش آموزامم درک‌ میکنم همه تلاشمم کردم این مدت ک چیز یاد بگیرن ولی ...

دمت گرم همین که فهمیدی شرایط رو خیلی خوبه

موفق باشی گلم🌹❤🖤🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
چقدر خوب واقعا آرزومه. چند سال سابقه دارید؟ 

انشاالله بهش می رسید سابقم زیاد نیست ولی جایی که هستم چون خوب کار کردم بهم پیشنهاد دادن حدود ۱۰ سال

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
فراگیر پیامنور دارن ثبت نام میکنن..پس اگه علوم تربیتی بخونم سال دیگه میتونم شرکت کنم؟ با باید درسم ت ...

باید درستون تموم شه. با آخرین مدرک تحصیلی میتونید آزمون شرکت کنید. ولی شرکت کنید که با فضای سوالات آشنا بشید خیلی چیزا دستتون میاد 

همسرمن ده ساله استادن تدریس میکردن حالا چابهار قبول شدن خیلی دلم میخواد بدونم با ده سال سابقه بیمه ح ...

به به مبارکشون باشه. من خودم علمی کاربردی تدریس میکردم و بقیه دوستان هم‌ پیام نور و جاهای دیگه. نه فرقی نداره سابقه تدریس در مقدار حقوق ولی شاید بتونن از سابقه بینه استفاده کنن ک دوندگی زیاااد داره.