سلام . من امسال سال اول کاریم بود. فدق لیسانس روانشناسی تربیتی دارم و از طریق آزمون استخدامی قبول شدم. پارسال یک دوره کارآموزی و کارورزی رفتم دانشگاه فرهنگیان و امسال در روستا مشغول به کار شدم. عاااشق کارم هستم و واقعا بزرگترین دلخوشی زندگیمه. متاسفانه کرونا بدجور زد تو حالمون 😅
شما از حال و روز این روزهاتون بگید . راستی من پایه پنجم تدریس میکردم. چندتا دانش آموز داشتید شماها از تجربیاتتون بگید...
بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همسرمن ده ساله استادن تدریس میکردن حالا چابهار قبول شدن خیلی دلم میخواد بدونم با ده سال سابقه بیمه ح ...
شوهرمنم ده سال سابقه س
یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
سختی کار هم می گیرین؟ روستای دور هستین یا نزدیک؟؟ من امسال سال اولم شما دوره تون چطو ...
بله روستای دور هستم سختی کار هم میگیرم. ولی واقعا روستا رفتن خییییلی خوبه. سال دیگه هم اونجا وامیستم. دوره هم مزایایی داشت معایبی داشت. یکی دو روز در هفته بود خیلی طولس دادن اگر فشرده تر بود عالی بود. ولی سر کلاس رفتن یه چیز دیگست.
بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...