2777
2789
عنوان

معلمای سال اولی بیان...

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 44 پست
دمت گرم همین که فهمیدی شرایط رو خیلی خوبه موفق باشی گلم🌹❤🖤🍭

فدای تو عزیزم ⚘

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
به به مبارکشون باشه. من خودم علمی کاربردی تدریس میکردم و بقیه دوستان هم‌ پیام نور و جاهای دیگه. نه ف ...

ممنون

همین سابقه بیمه برام مهم بود،بدونم.

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله بهش می رسید سابقم زیاد نیست ولی جایی که هستم چون خوب کار کردم بهم پیشنهاد دادن حدود ۱۰ سال

موفق باشید همیشه عمر 💐💐

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
من که از خدامه برم‌ مدرسه. واقعا دانش آموزامم درک‌ میکنم همه تلاشمم کردم این مدت ک چیز یاد بگیرن ولی ...

سختی کار  هم می گیرین؟

روستای دور هستین   یا نزدیک؟؟

من امسال سال اولم

شما دوره تون چطور  بود سخت  میگیرن یا آسون؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
دبیر ریاضی دبیرستانم ۲۳سال سابقه     بالای هزار نفر دانش اموز داشتم و دارم من

به به من عاشق دبیرای دبیرستانی هستم

احتمالا باید ۴۵ساله باشین🤔

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
شماهم مثل منی سال اول, فوق تربیتی, من پایه سوم شما چون روستایی حقوقت بالاتره, دریافتی من تازه بعد ا ...

چقدر  تفاوت 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
به به من عاشق دبیرای دبیرستانی هستم احتمالا باید ۴۵ساله باشین🤔

متولد ۴۸ هستم عزیزم  

عروسمم یکی از دانش اموزام هست   

قدیم خوب بود الان بچها شیطون شدن اذیت میکنن

قدیم من اوایل کارم میزدمشون و داد میزدم الان داد میزنم میخندن فقط خیلی اذیت میکنن میگم سی سالم بشه بازنشست کنم خودمو

متولد ۴۸ هستم عزیزم     عروسمم یکی از دانش اموزام هست     قدیم خوب بود الان ب ...

😀😀😀😀ان شالله ۱۲۰ساله بشین و لذت ببرین از بازنشستگی

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
همسرمن ده ساله استادن تدریس میکردن حالا چابهار قبول شدن خیلی دلم میخواد بدونم با ده سال سابقه بیمه ح ...

شوهرمنم ده سال سابقه س

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
شماهم مثل منی سال اول, فوق تربیتی, من پایه سوم شما چون روستایی حقوقت بالاتره, دریافتی من تازه بعد ا ...

چه خوب... مبارکتون باشه و انشالا با برکت. مثل هم موفرفری هم هستیم گویا 🤣

سختی کار  هم می گیرین؟ روستای دور هستین   یا نزدیک؟؟ من امسال سال اولم شما دوره تون چطو ...

بله روستای دور هستم سختی کار هم میگیرم. ولی واقعا روستا رفتن خییییلی خوبه. سال دیگه هم اونجا وامیستم. دوره هم مزایایی داشت معایبی داشت. یکی دو روز در هفته بود خیلی طولس دادن اگر فشرده تر بود عالی بود. ولی سر کلاس رفتن یه چیز دیگست.