2777
2789

دوستان این قضیه واسه هفت سالگیمه که منو دوستم باهم میرفتیم مسجدالبته بامادرامون یروز مامانامون خونه نبودن منو دوستم گفتیم بریم مسجد رفتیم مسجد محل انا تااذان مغرب دوسه ساعت بیشترمونده بود درمسجد بسته بود .یکم منتظرموندیم یه پسره اومد یادم نیست ازمسجد اومد یاازخیابون فقط میدونم پرید درمسجدو بازکرد .ماهم خوشحال رفتیم تو وقتی واردشدیم برقاکاملا خاموش بود یکمم تاریک بود چون پنجره هاش پرده داشتن .بعد اون پسره مارو اذیت میکرد دقیقایادم نمیاد امامیدونم اومد ازمن لب گرفت .اینوخوب یادمه اینکارو بزرو کرد .بعدشم ماتومسجد میدوییدیم واون پسر مارو دنبال میکرد من دوتا خانم چادری کن داشتن نمازمیخوندن یادم میاد ک پسره رو دعواکردن واون رفت بیرون تاغروب مادرامون بالاخره پیدامون کرد ..حالاگاهی این خاطره صحنه هاش یادم میاد همیشه برام سوال اون پسره کی بود؟اون خانم چادریا چطوری پیداشون شد ؟اگ ازقبل تو مسجد بودن پس چراازاول ازدست پسره نجاتمون نمیدادن مطمئنم هستم ازبیرون نیومده بودن.واینکه من همیشه فکرمیکنم ک ببینم ایا پسره کاره دیگ ای باماکرد یانه ؟!من فقط همین صحنه ها یادمه .پسره هم۱۹سال اینا داشت قیافشم خیلی ترسناک بود بنظرم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عجیب مامانتم یادشه؟ شاید فقط یه رویاست

نه مامانم اینا نبودن .فقط نزدیک اذان اومدن دنبالمون وپیدامون کردن

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
تو مسجد نیست این جور چیزا شاید فقط فکر کردی 

مطمئنم رویا وفکرنیست

تو مسجد لب میگرفت😲

من اینطور یادمه که میخاست مارو اذیت کنه

شاید خواب دیدی؟؟ منم بعضی خاطرات تو ذهنم میاد که نمی‌دونم واقعیت داشته یا نه

نه خواب ندیدم مطمئنم

اسی منم یچیزی یادم که کابوس شده برام,یادمه که مادرم من و برده بود پیش یه دکتر خانم که من و معاینه زنانه میکرد و مامانم گریه میکرد بالای سرم

این صحنه از ذهنم پاک نمیشه و نمیدونم که چه اتفاقی افتاده بود برام

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
وووووی     از دوستت بپرس ببین اونم یادشه

دوستمو دیگ پیدانمیکنم فقط همسایه بودیم دوسال