2821
2789
عنوان

بی بی چک

224 بازدید | 13 پست

من امروز ۱۵ روز از امپول hcgمیگذره بی بی چکم مثبت شد  اما ی بیبی چک دیگه از این خودکاریا گزاشتم نشون نداد 

یعنی میشه مثبت کاذب باشه ؟

تورو خدا کمک کنید 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

پاشو برو یه آزمایش بده بهتر از سردرگمیه.انشاالله که مثبته

به نظرم مثبته....شاید اونیکی بی بی چکت یه چند ساعت دیگه هاله بندازه دقت کن.اگه پشت سر هم بی بی زدی شاید ادرارت رقیق بوده براهمین نشون نداده

خدایا شکر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی دیگه بذار

دیگه ندارم یکی از خودکاری ها گزاشتم منفی شد از این مستطیلی ها گزاشتم مثبت شد ی هاله ی کم رنگ داره 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
دیگه ندارم یکی از خودکاری ها گزاشتم منفی شد از این مستطیلی ها گزاشتم مثبت شد ی هاله ی کم رنگ داره&nb ...

از همونی که هاله انداخته بخر فردا هم بزن انشاالله که مثبت باشه

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

پاشو برو یه آزمایش بده بهتر از سردرگمیه.انشاالله که مثبته به نظرم مثبته....شاید اونیکی بی بی چکت یه ...

اخه هنوز زوده ۷ روز ب موعدم مونده 

اخه هنوز زوده ۷ روز ب موعدم مونده 

الان عکس شو میزارم

بچه ها الان نگا کردم هالش کمرنگ شده شاید من کور رنگی دارم 

خودکاریا معمولن خیلی دقیقن بصبر تا موعدت

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ببینم عکس دوتاشون

یکی شو انداختم بیرون اون یکی هم هالش پاک شده 😢من با چ امیدی ب شوهرم زنگ زدم گفتم 

اخه خییییلی زود بیبی چک‌زدی دختر.منم ۴سال منتظربودم حالتو می فهمم.مشکلت‌چیه؟

مشکی ندارم سقط کردم ۳ ماه پیش ماه اول اقدام استرس دارم