2777
2789
عنوان

این دیگه چیه🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 44 پست
البته بعضی خوراکیا هم الرژی دارن مثل تخم مرغ و توت فرنگی و...شاید مال اونه من گلوم میخاره بینیمم کیپ ...

غذاچرب یاتخم مرغ وباقالابخورم یه ریزسرفه میکنم راسی من اوایل اسفندبویایی چشاییموازدست دادم اون روزنگفته بودن هنوز ازعلائم کروناس وگرنه سکته زده بودم😁

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره گلم من ۲۹ام سونو دادم گفت آب دور بچه زیاده شما چیزی میدونی درموردش ظهر میرم پیش دکترم کلافه و نگ ...

منم۲۹هفته ویه روزم عزیزم ابش کم باشه خطرناکتره تازیادباشه احتمالادیابت بارداری نداری که؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
پس شاید گرفتی تموم شده رفته پی کارش

احتمالاچون حالمم خوب نبود دورصورتم کهیرزده بود پوستم چرب میشدالکی خشکی گلوبعدهمش خواب بودم نمیتونسم زیادحرف بزنم نفسم میگرفت منتهی چون من ادم ترسوییم مامانم اینامیگفتن ازاسترس کرونااینطوریی اصلایه درصداحتمال کرونانمیدادیم ها چون تب وسرفه گفته بودن ازعلائمه فقط

کرونا نگرفتی نترس

اتفاقا تهویه خونه لازمه

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
پاشو یه اسفندغلیظ دودکن و صورتتو بگیر روش یه اب نمک هم قرقره کن یه دونه سرماخوردگی هم بخور دیگه ح ...

ممنون گلم ازراهنمایی🌹

احتمالاچون حالمم خوب نبود دورصورتم کهیرزده بود پوستم چرب میشدالکی خشکی گلوبعدهمش خواب بودم نمیتونسم ...

الان به این فکر کن خفیف گرفتی دیگه نمیگیری البته با رعایت پروتکل های بهداشتی خخخ

کرونا نگرفتی نترس اتفاقا تهویه خونه لازمه

منکه میگم بیشترادماگرفتن ردکردن چون هرکسی حالش یجوری بوده ازاول اسفندتاالان بعضیادردقفسه سینه داشتن یابیحالی وتهوع هرکی یجور اینایی ک این مدل بودن بنظرم گرفتن

منم۲۹هفته ویه روزم عزیزم ابش کم باشه خطرناکتره تازیادباشه احتمالادیابت بارداری نداری که؟

چرا قندم کمی بالا بود ولی خیلی کم بود

بنظرت آب نخوردن درستش میکنه من خیلی تشنه میشم

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
منکه میگم بیشترادماگرفتن ردکردن چون هرکسی حالش یجوری بوده ازاول اسفندتاالان بعضیادردقفسه سینه داشتن ...

نمیدونم

ولی میدونم با پنجره باز کردن کسی کرونا نمیگیره

شاید دور از جون سرما خوردی یا حساسیت باشه

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
الان به این فکر کن خفیف گرفتی دیگه نمیگیری البته با رعایت پروتکل های بهداشتی خخخ

پروتکلاشون تولوزالمعده نی نی سایتیا🤣که هیچکس رعایت نمیکنه اقامثلامیری میوه بخری یکی که چ عرض کنم ۲۰نفرمیان بغلت وامیستن ن ماسکی ن چیزی بعدحالااوناهم نیان خودمیوه فروشه با۱۰۰نفرارتباط داشته چ  پروتکلی دیشبم ک احیاگرفتن تومسجدفک کن هه اره همه بایه مترفاصله نشستن زنابچه هاشونوبردن تومسجدبایه مترفاصله باشه باورم شد

چرا قندم کمی بالا بود ولی خیلی کم بود بنظرت آب نخوردن درستش میکنه من خیلی تشنه میشم

اره اگ زیادم اب بخوری اب دورش زیادمیشه بیشترسعی کن مواظب قندخونت باشی عزیزم البته۹۹درصداوناکه اب دورجنین زیاده بچه سالم دنیامیارن پس نگران نباش اون یه درصدم بچه دیابت داره اول ک رفع میشه درضمن اگه خیلیییی زیادباشه اون یه درصداتفاق میفته که نادره

اره اگ زیادم اب بخوری اب دورش زیادمیشه بیشترسعی کن مواظب قندخونت باشی عزیزم البته۹۹درصداوناکه اب دور ...

ممنونم ازت گلم امیدوارم کردی خیلی نگرانم از زایمان زودرس وحشت دارم 

انشالله نی نیتو سلامت و سالم بغلت بگیری😘🧡

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
ممنونم ازت گلم امیدوارم کردی خیلی نگرانم از زایمان زودرس وحشت دارم  انشالله نی نیتو سلامت و سا ...

عزیزمی انشالله نی نی توام سالم باشه❤