2777
2789
عنوان

دوستان کسی بوده مثل من باشه؟

205 بازدید | 17 پست

موهای بازومو هروقت میزنم کلی جوش میزنه تایک ماه باژیلت زدم پودرموبر زدم اپلاسیون کردم بازم جوش زده بنظرتون دلیلش چیه؟حتی لوسیون بعداصلاحم میزنم فایده نداره .بنظرتون بابندانداز برقی بزنم بازم جوش میزنه؟

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

راستی بنپانداز برق یاستفاده کردین؟من سه ماهه استفاده میکنم حس میکنم سرکن میکنه موها و وموهام ضخیم ترشدن

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اونم جوش میزنه اگر زیاده لیزر ، اگر کمه دکلره

نه کمه دکلره هم زرد میکنه خوشم نمیاد

من دیگه نمیزنمشون از بس جوش زد

منم هوس میکنم میزنم جوش‌میزنه سه ماه نمیزنم دوباره ازاول هوسم‌میگیره

سلام دوستاااان😘

این نرم افزار داره به تازه وارد هایی که برنامه رو نصب میکنن اینترنت میده فقط کافیه دانلود و ثبت نام کنید 

لینکش⬇️

https://l.emtiyaz.app/bc49f7f667

شانستون رو امتحان کنید 😍

روشش خیلی سادست 

بعد نصب و فعال سازی پیام میاد بهتون امتیاز میده از ۵ تا ۲۵ امتیاز دارن

هر عددی شد امتیازتون ضربدر ۲ میشه بستتون

مثلا من ۵ امتیاز گرفتم شد ۱۰ گیگ امروز فعال شده

وای نه😂😂😂

من صورتمم خیلی جوش میزد اماانقدر‌اصلاح‌کردم تاعادت کرد فکرکنم باید همین روشو روی بازوم امتحان کنم

من صورتمم خیلی جوش میزد اماانقدر‌اصلاح‌کردم تاعادت کرد فکرکنم باید همین روشو روی بازوم امتحان کنم

واسه من جوش نمیزنه میخوام تا وقتی لیزر کنم یه روش باشه که موهاش دیر دربیاد البته خیلی کمه ها کلا پرمو نیستم

واسه من جوش نمیزنه میخوام تا وقتی لیزر کنم یه روش باشه که موهاش دیر دربیاد البته خیلی کمه ها کلا پرم ...

لیزرواسه موهای ضخیم تاثیرداره نه کرکی وکم