2777
2789
عنوان

چجوری بپرسیم؟

149 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها دوستم میخواد واسه دو تا از دوستام کفش بخره ولی سایز پاشونو نداره... میخوایم ی جوری سایز پاشونو بپرسیم ک نفهمن قضیه رو... ایده ای ندارین ک چجوری بفهمیم؟ ازشونم دوریم الان

بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن‌‌‌... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
یه چالش درست کن چالش شماره ی پا واسه خنده 

چجوری ینی؟

بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن‌‌‌... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بچها يه جا ميخوام برم كفش مثلا سفيد ميخوام شماره پاتون چنده اگه دارين بهم قرض ميدين

اوه.😍.. اینم فکر خوبیه ولی دوریم نمیشه از هم کفش بگیریم😞

چجوری ینی؟

بگو بین دوستا چالش شماره کفش راه انداختیم ببینیم پا گنده مون کیه🤭

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
وقتی گرم صحبت هستید یهو در مورد سایز لباس و شلوار و س و ت ی ن و کفش و اینا بحرفید و کم و کول هم مسخر ...

ممنون

اوه.😍.. اینم فکر خوبیه ولی دوریم نمیشه از هم کفش بگیریم😞

خب يه پيج كفش شهرشون پيدا كن بگو من يه كفش ديدم ميترسم سايز پام نباشه ميشه بري ببيني قالبش چطوره 

سايز پات چنده اگه مثل منه برو امتحانس كن

🐣
بگو بین دوستا چالش شماره کفش راه انداختیم ببینیم پا گنده مون کیه🤭

خوبه ممنون بابت ایده هاتون😍