2777
2789

شوهرم ۵ روزه رفته شهرستان ۱۲ ساعت مسافت داریم....خداشاهده نه کارت یارانه رو گذاشته نه پول تو خونه گذاشته نه یخچالو پرکرده با بچه یکساله تنهامون گذاشته خدا بگم چکارش کنه بخدا خسته شدم ازاین کاراش ازدواج دومم هست رااه برگشت ندارم خدایا خودت کمکم کن بخدا بچه شیرمیدم ضعفم میکنه میمونم چی بخورم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد بی فکر شماره کارتتو براش بفرست بدون هیچ حرفی

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

دلم ریش شد بخدا😔بهش زنگ بزن خب اااااا

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍