2777
2789

تاحالا شده از دهنتون بپره اسم ی مرد دیگ رو پیش شوهرتون بیارین یا توخواب؟؟

ی بار توخواب بلند داد میزدم تورج تورج

حالا بخدا تو عمرم کسی ب اسم تورج تو فامیل و اشناها نبوده اصلا نمیدونم چرا

روز بعد شوهرم میگف تورج کیه میگفتم نمیدونم بخدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی بار دوست بودم با شوهرم اومدم بزنم علی نمیدونم چی شد زدم امیر جان دارم‌میام فقط شانس اوردم خودش جلو در بود  با خودش قرار داشتم

شهلا باجی ها منو تا پیک های باحال تگ کنید لطفاااا😭🥰          سر جدددددتون لایک نکنید نظر بدید نظر دوست ای عم وری وری خانم خونه 😁😁😁     چهارمین کاربریمه نترکون چیز جان‌گل جان
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂تورج!!!اینهمه اسم حالا چرا تورج😂😂😂

والا نمیدونم تو خواب با صدای بلند هی میگفتم تورج توروجججج بیدارم شدم شوهرم گف کیه یادمه ی چیزی گفتم اما نمیدونم چی بود

هی ب شوهرم میگم اکبر(اسم شوهر خواهرم) ب اکبرم میگم علی اسم شوهرم  ی بارم جلو بابام اومدم پسر داییمو صدا کنم اسمش پارساس گفتم حسین اسم دوس پسر اون زمانم😂😂😂پسر داییم زود گف اسم اینستاییمو اشتبا گف

شهلا باجی ها منو تا پیک های باحال تگ کنید لطفاااا😭🥰          سر جدددددتون لایک نکنید نظر بدید نظر دوست ای عم وری وری خانم خونه 😁😁😁     چهارمین کاربریمه نترکون چیز جان‌گل جان
خیلی گیر داد بگو اسم پسرم آیندمونه

میگه اسم پسرمونو بزاریم تکین اتفاقا فرداش هرچی فک کردم ندونستم چی بگم گفتم اهااا یادم اومد خواب دیدم دو قلو بوده اسمشون گذاشتیم تکین و تورج😂