2777
2789
عنوان

امشب...

91 بازدید | 8 پست

امشب شب قدره وسرنوشت همه به دست خدا نوشته میشه..جایی خونده بودم که بادعاکردن میشه قضا وقدر رو تغییر داد..خدا خیلیییی مهربون تراز اونیه که فکرشو میکنیم.امشب بادلی پر امید برای تک تک اونایی که میشناسمشون ونمیشناسمشون دعای حاجت روایی کردم..ازخدا میخوام ارزوهاتون بامصلحت خدایکی باشه و امشب شب رسیدن به حاجت هاتون باشه..التماس دعا❤

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

حاجت رواشی😊واسه جاحت روایی منم دعا کن❤

خدایاشکرت در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاقای زندگیم افتادن خدایاشکرت خدایا مرسی😍❤واسه حاجت روا شدنم یه دونه صلوات بفرس😘❤

نمیدونم چرا دست دلم واسه دعا نمیره با اینک کل سال منتطر شبای قدرم ..حالم خراب .حس نا امیدی وجودم گرفته 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا دست دلم واسه دعا نمیره با اینک کل سال منتطر شبای قدرم ..حالم خراب .حس نا امیدی وجودم گرف ...

چاره اش اینکه همین الان پاشی وبری وضو بگیری دورکعت نماز امشب بخونی هرچی میخوای از خدا بخوای..هنوز فرصت داری..همچین فرصتی همیشه نیست..فقط تا پاشدنش سخته..خدادرشو به روت باز کرده❤