2777
2789

نشستم پای تی وی احیا گرفتم تنهایی، اشک از چشام جاریه خیلی ساله شبهای قدر خیلی حاجتها دارم ولی دستام خالیه خدا لایق نمیدونه حاجتامو بده. یه لحظه دلم خواست دست به دامن دوستای نی نی سایت بشمو با دل شکستم التماس دعا بگم. لطفا برام دعا کنید دعاتون میکنم

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامنم دعا کنین ۱۲ صلوات فرستادم

ممنونم ازتون خدا هر حاجتی داری هرچی زودتر بهت بده، آمین

🤩سلام استارتر   قشنگم ببخشید مزاحم شدم😘 🤪ختم قرآن دارم میای؟🍀

سلام بله حتما چه سعادتی😍 فقط امروز نباشه که خیلی سرم شلوغه مهمون دارم با بچه کوچیک😥

سلام بله حتما چه سعادتی😍 فقط امروز نباشه که خیلی سرم شلوغه مهمون دارم با بچه کوچیک😥

سوره سبا رو تا پنجشنبه بخونید هدیه به روح اموات بی وارث علی الخصوص شهید حسین کاظمی فرزند هدایت 😘

💍♥ i said yes 

سوره سبا رو تا پنجشنبه بخونید هدیه به روح اموات بی وارث علی الخصوص شهید حسین کاظمی فرزند هدایت 😘

چشم حتما قبول باشه التماس دعا