2777
2789
عنوان

هلو حضرات بیاید درمورد نیلی دماغش قدش با اون دهن گشادش بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 53 پست
ن فلن 5 سال زندانه  ک اونمم میخره

واسع چی زندانه؟

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دیگم هست که زن و بچه داره میلاد تحامی اگه اشتباه نگم اون خیلی چندش تره همش زنشو مادربچش با یه وضعای ناجوری میاد تو کلیپ 

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

تموم اینایی ک سایت شرطبندی دارن 

مثل پویان دنیا ساشا میلاد حاتمی و .... همشون سایتاشونو فرشید درست کرده (�همون ک دنیا یه هفته باهاش رل بود مثلا ک همش بخاطر فالویر بود)

اینا میان سایت میسازن میدن دست شاخا مجازی بعدم خیلی راحت ازشون میدزدن 

کل سایتم الکیه 

پول نمیدن اصلا فقط پول میدزدن از مردم  گولشونو نخورین

یکی دیگم هست که زن و بچه داره میلاد تحامی اگه اشتباه نگم اون خیلی چندش تره همش زنشو مادربچش با یه وض ...

اونم زیر دست همون دکتر هستش  زنشون نیس ک اینارو مانتیگو اگ اشتباه نکنم باهم مچ میکنه بعد سایتو تبلیغ میکنن