2777
2789
دوره های من24روزه اس روز 11رابطه داشتم بعدش 4تا ال دی12ساعت بعد 4دیگه خوردم از دیروز که روز 22خونریزی قهوه ای دارم که کمه صبح یه کوچولو قرمز شد ولی الان خیلی کمه و قهوه ایه خیلی کمه .نگرانم پسرم 9ماهس نکنه باردار باشم
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
11روز بعد از قرص خوتریزی دارم
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
احتمالش کمه باردارباشی لک هابایدبخاطرقرص باشه
ب هرچه غیرازخداامیدداشته باشی خداتوراازهمان چیزناامیدخواهدکرد😳😳😳😳وقتی میگویم برایم دعاکن یعنی کم اورده ام یعنی دیگرازدست خودم برای خودم کاری برنمیاید😞😞😞😞خدایامنتظرمعجزه ام یادت نره فقط تورودارم😢😢😢😢😢😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعداز قرص اینطور خونریزی طبیعیه
پی کی طبیعی میشه دو روز اینجوریم
کلی استرس دارم
حامله نیستی از عوارض قرص هست من یه بار خوردم بعد نزدیک 10 روز بعدش لکه بینی قهوه ای داشتم. ولی دیگه پریود نشدم اون ماه. ماه بعدش پری شدم
جز آنجایی که می بینی نمیدانی یا جز آنجایی که میدانی نمی بینی