2777
2789
عنوان

خودمم تا امشب نفهمیده بودم.

429 بازدید | 16 پست

امشب داشتم فک میکردم که خیلی حال دعا ندارمو این حرفا. که نشستم به دعا هایی که سال پیش کردم فک میکردم. دوستان من ۴ ۵ تا حاجت بزرگ داشتم تا یذره وقت پیش اصلااا متوجه نبودم که ۳ تاش براورده شده!

یه جورایی انگار خرم که از روی پل گذشته خدا و همه چیو یادم رفته.

و مخصوصا الان که فکر میکنم هر ۳ تاش واقعا یه جورایی چیزی بود که خیلی سخت و برای من نشدنی بود و یه شرایط خیلی خاصی برام پیش اومد. یه چیزی که شاید من شانس برای خودم تعبیرش کرده بودم. چقد بی توجه بودم و ناسپاس. خدایا منو ببخش.

خانوما حتما دعا کنین امشب اول برای خودتون بعد برای بقیه.

لطفا برای قبولی کنکور من و سلامتیمم دعا کنین.❤

منم برای همتون دعا میکنم😊❤

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊

التماس دعا💎

برای عروس شدن خواهرم و خواهرشوهرم با یه مرد اهل و با ایمان التماس دعا دارم

الله هم صلی علی محمد وآل محمد 💎🥰🥰

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا خوشبختی همه و خاهرامو خودم دعا کنین لطفا🤲⚘

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
واقعا راست میگی ، من تو همین شبها به یکی از ارزوهای محالم رسیدم، انشااله همه حاجت روا بشید، برای منم ...

حتما💕

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊

دلم خیلی شکسته سردرگمم دعام کنید تا قبل محرم امسال با اونی که شرایطش مد نظرمه ازدواج کنم و خوشبخت شم هرکی دعا کرد لایکم کنه براش صلوات میفرستم

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا