2777
2789

هرکی میخاد پست بزاره تا برای رسیدن به عشقش حمد میخونم. برای رسیدن منو عشقم به هم دعا کنید لطفا💔 الهی همه حاجت روا بشن امشب

الهی بهم برسین

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

دعا کنید مهرمن به دلش بیوفته❤🌸

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که به هم برسین 

اگر میشه برای من هم دعا کن 🙏

من یک ترک هستم❤️از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سرنگران ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

عشق منم دور فکر نکنم خونواده م بذارن باهاش ازدواج کنم.. از خدا میخوام همه عاشقا بهم برسن

که از تو بر شانه ام میماند!؟ عطر نیستی که پریدن بدانی!  تو را ازمن بشویند آب میروم🖇️♥️
منم مثل تو شک نکن اگه خدا اراده کنه هر غیرممکنی ممکن میشه ایشالا که لایق باشیم 

درسته انشالا خدابزرگه..ولی من امیدی ندارم ولی اون میگه همه چی درست میشه

که از تو بر شانه ام میماند!؟ عطر نیستی که پریدن بدانی!  تو را ازمن بشویند آب میروم🖇️♥️