2777
2789

مث زنا که با احساس و بی احساس دارن مردا هم تفاوت دارن با هم. خیلی از مردا شعر میگن انقدر از زیبایی های یه زن با تعبیرهای قشنگ یاد میکنن که شاید خود زن ها تا حالا نتونستن درکش کنن. نسبیه به نظر من 

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجور مردارو تو فیلما دیدم فقط

منم ندیدم ولی مطمئنم وجود دارن... دلم میخواد آینده یه پسر این مدلی داشته باشم. خیلی مهربون و با احساس. البته آسیب پذیر نباشه 

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
من اینجور مردارو تو فیلما دیدم فقط

عزیزم هست من مرد دیدم دعوا میکنه ک چرا بهم زنگ نمیزنی سراغ نمیگیری دوستداره زنش بیست چهارساعت بیادش باشه 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
شوهر منم تو عقد اینجوربود

پس الان مشکلتون چیه ؟؟

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
نمیشه اکثرا اخلاق ارثی میشه یاالگو

مامان به این با احساسی چرا که نه 🤩

ببخشید ولی هیلی جواب پوچیه مگه تو خارج زن قاتل و قاضی نیست؟ اتفاقا زنها منصفتر و مصممترن

من به خارج کاری ندارم, تو اسلام زن هانمیتونن قاضی بشن چون احساساتی ان,مثلا اگه یه مجرم گریه کنه دلشون میسوزه.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2143954