2777
2789

خانمها در شب قدر برای هم دعا کنیم

دعا کنیم خونه ای از نبود بچه سوت و کور نباشه

دعا کنیم هیچ مردی شرمنده زن و بچه اش نباشه

دعا کنیم هیچ سفره ای خالی نباشه

دعا کنیم مریض ها شفا پیدا کنن

و دعا کنیم هیچ کس امیدش نا امید نشه

کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ازدواج جوونا ووصال عاشق ها دعا کنید💕💕

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

✍  ن وَ اَلْقَلَمِ وَ مٰا يَسْطُرُونَ ✍

آیا به یاد داریم سال گذشته در شب قدر چه تقدیری برای خود خواستیم آیا برای رسیدن به انها تلاش کردیم ؟امشب دفتری برداریم و آنچه در سال آینده دوست داریم برایمان مقدر شود بنویسیم از

🌸  1-محاسبه نفس 

🌸 2-رابط با خدا

🌸 3-رابطه با مردم

🌸 4- برنامه های علمی

🌸 5-برنامه های عملی 

🌸 6- دوست داریم تو پرونده امسالمون کدوم کارمون بدرخشه اون کارو امسال زیبا تر و پررنگ تر انجام بدیم

🌸 6-  دوست داریم چه جوری و کی از دنیا بریم 

🌸 7- آرزو های خوبمونو بنویسیم

🌸 8-  چند تا دعای  خیر برای تمام مردم جهان

🌸 هر آنچه بخواهید برای شما مقدر میشود ولی یادمون باشه هر روز سری به دفتر بزنیم تا خواسته هایمان را فراموش نکنیم وحتما برای هر خواسته برنامه ای داشته باشیم  

🌸وَ اَلَّذِينَ جٰاهَدُوا فِينٰا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنٰا

🌸@hefzequranchannel

دعاکنین ازاین حال دربیام بخداوندی خدا تنم مث بید میلرزه دعاکنین بتونم یچیزی رو ثابت کنم خیانت یه بیشرف که اسمش وگذاشته شوهر همه جاانگ خیانت بمن زده باچشای پراشک التماستون میکنم دعاکنین دستش وبتونم روکنم

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢

خانوما شرمنده 

من پریودم میشه راهنماییم کنید چه اعمالی رو میتونم انجام بدم 

و چ اعمالی رو از شب قدر نمیتونم انجام بدم

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍

الهی امین ...مشکلات همه زن و شوهرا حل بشه.      گرفتارای اعتیاد نجات پیدا کنن.                            کرونا نابودشه.                                                   مستاجرا خونه دار بشن .            

خانوما شرمنده  من پریودم میشه راهنماییم کنید چه اعمالی رو میتونم انجام بدم  و چ اعمالی ر ...

منم مثل شما هستم فکر می کنم فقط نماز ، البته برای قران سر گرفتن اکه مفاتیح بگیریم شاید بهتر باشه