cookie_80 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 11553 عنوان کسایی که ورزش میکنین بیاین 46 بازدید | 7 پست به نظرتون هر روز پیاده روی...و سه بار در هفته ورزش و هر بار در حد نیم ساعت چقدر تاثیر گذاره؟( قصد لاغری ندارم ..برای خوش فرم شدن) امروز | 19:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حوصلهندارم عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 11 فکر نمیکنم به اندازه باشگاه رفتن موثر باشهخصوصا برای خوش فرم شدن اگه برای چربی سوزی بود باز یچیزی
stronge عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 603 بستگی داره که چه مدته ورزش میکنی من اوایلی که شروع کردم به ورزش با روزی نیم ساعت و کم کم تا یکسال با روزی یکساعت فعالیت بدنی ۱۰ کیلو کم کردم بعدها که حرفه ای شدم با روزی دوساعت تغییری نکردم و بسته به نوع ورزشم حتی وزن گرفتم عضله ساختم
cookie_80 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 11553 فکر نمیکنم به اندازه باشگاه رفتن موثر باشهخصوصا برای خوش فرم شدن اگه برای چربی سوزی بود باز یچیزی جدیی؟ آخه من ۵۰/۵۱ کیلو ام کلا میترسم برم باشگاه کلا وزنم کمتر بشه
cookie_80 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 11553 بستگی داره که چه مدته ورزش میکنی من اوایلی که شروع کردم به ورزش با روزی نیم ساعت و کم کم تا یکسال با ... چه جالب نمیدونستم پیاده روی رو یه هفته اس دارم..بقیش نه
stronge عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 603 چه جالب نمیدونستم پیاده روی رو یه هفته اس دارم..بقیش نه اگه یه هفته اس داری با ورزش سبک در حد ۱۰ دقیقه هوازی بقیه قدرتی یا کششی اندامت تقریبا تغییری نمیکنه اما بازم بستگی به ژن و نوع بدنت داره
cookie_80 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 11553 اگه یه هفته اس داری با ورزش سبک در حد ۱۰ دقیقه هوازی بقیه قدرتی یا کششی اندامت تقریبا تغییری نمیکنه ... مرسییییی...آخه من اصن قصد وزن کم کردن ندارم بیشتر برای سلامتی و اگه شد فرم بگیره بدنم...
stronge عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 603 مرسییییی...آخه من اصن قصد وزن کم کردن ندارم بیشتر برای سلامتی و اگه شد فرم بگیره بدنم... خوبه من کارشناس نیستم ولی با توجه به تجربه ام گفتم😅خواهش میکنم عزیزم آفرین که برای سلامتیت ورزش میکنی