2777
2789

به من یه دکتر گفت سه ماه بعد،یه دکتر گفت،بعد اولین پریودت

البته مطمعن نشدن خارج از رحم بودی یا نه،احتمال دادن،چون سونو قبل از سقط نداشتم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که یکسال اقدامم عزیزم فعلا باردار نشدم بعد از ۳ ماه میتونی اقدام کنی اولین بارداریت بوده؟

اره عزیزم اولین بارداریمه دیشب خونریزی شدید کردم درد شدیدی داشتم صبح بیدار شدم دیدم یه تیکه لخته خون بزرگ دیدم دکتر بهم گفت ممکنه سقطش کرده باشی و نخوای عمل شی 

خدایا خودت کمکم کن
خوب اقدامم که باردار بشم من لوله راستم مشکل داره  شما چه مشکلی دارین که خارج رحم شدین

دکتر نگفت که مشکلی داره فقط گفت خارج رحمیه ببخشید سوال میکنم میخواستم بدونم شما چرا لوله ی راستتون مشکل داره 

خدایا خودت کمکم کن
همون ماه اول خارج رحمی معلوم میشه دیگه ن؟انشاءالله زود زود مامان شی و سالم صحیح بغلش کنی

تو رو خدا برام دعا کن حال روحیم اصلا خوب نیست .البته دکترم خیلی بهم دلداری داد .خدایش دکترت عالیه میدونید چیه من از همون اول لکه بینی داشتم  وقتی سنو واژینال شدم خونریزی شدید کردم در حد مرگ دیدم 

خدایا خودت کمکم کن