2777
2789

چشام خوند سالاد تنبلونه

نیست که منم تنبلم جذب تاپیک شدم😌😁

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی چیز بد وچندش خودم با بهت فقط اومدم بیینم چیه🤣🤣🤣🤣

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌

اسی جان رفتم نت سرچ کردم این دستور رو دیدم

عکسشم به نظر خوشمزه بود

میگه که دوبرابر بلغور آب در حال جوش بریز و 

روی کاسه را کاملا با سلفون بپوشانید و اجازه دهید بلغور در آب جوش خیس بخورد تا کاملا نرم شود و آب را جذب کند حدود 30 دقیقه زمان لازم است تا بلغور نرم شود اگر بعد از گذشت این زمان بلغور نرم نشده بود کمی آب اضافه کنید و حدود 3 تا 4 دقیقه روی حرارت ملایم آن را بجوشانید تا نرم شود و سپس خوب آبکشی کنید

https://namnak.com/%D8%AA%D8%A8%D9%88%D9%84%D9%87-%D9%84%D8%A8%D9%86%D8%A7%D9%86%DB%8C.p16307

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست