اسی جان رفتم نت سرچ کردم این دستور رو دیدم
عکسشم به نظر خوشمزه بود
میگه که دوبرابر بلغور آب در حال جوش بریز و
روی کاسه را کاملا با سلفون بپوشانید و اجازه دهید بلغور در آب جوش خیس بخورد تا کاملا نرم شود و آب را جذب کند حدود 30 دقیقه زمان لازم است تا بلغور نرم شود اگر بعد از گذشت این زمان بلغور نرم نشده بود کمی آب اضافه کنید و حدود 3 تا 4 دقیقه روی حرارت ملایم آن را بجوشانید تا نرم شود و سپس خوب آبکشی کنید
https://namnak.com/%D8%AA%D8%A8%D9%88%D9%84%D9%87-%D9%84%D8%A8%D9%86%D8%A7%D9%86%DB%8C.p16307