2777
2789

من باردارم هفته ۲۷ جوتب ازمایش تست گلوکز قند دادم بهداشت میگه دو تا از ارمایشات اعدادشون بالاست باید رژیم غذایی بهت بدیمو ودوباره ازمایش بدی مشکوک به دیابته کسی بوده اینطوری بوده باشه وخوب شده باشه میترسم واسه جنینم ضرر داشته باشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکارم بود با رژیم همه چیش اوکی شد  حتی لازم نشد دارو مصرف کنه ففط خیییلییی باید رعایت کنی

اتفاقا من اهل شیرینی جات نیستم تا حالا همه ازمایشای قندم نرمال بوده نمیدونم واسه چی اینجوری شده

اتفاقا من اهل شیرینی جات نیستم تا حالا همه ازمایشای قندم نرمال بوده نمیدونم واسه چی اینجوری شده

جای نگرانی نیست

تو بارداری طبیعیه بلخره بدن از حالت نرمالش خارج میشه و تغییر میکنه 

فقط پیگیرش باش

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩
جای نگرانی نیست تو بارداری طبیعیه بلخره بدن از حالت نرمالش خارج میشه و تغییر میکنه  فقط پیگیر ...

اره مراقب بهداشتم گفت پیش کارشناس تغذیه میفرستیمت دو هفته رژیم میده بعد دوباره ازمایش میده بهم