2777
2789
عنوان

تجربه دوست عزیزم از فرزندآوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2544 بازدید | 51 پست
حرف شما درست ولی فکر نمیکنم امضا هرکسی به کس دیگه ای ربط داشته باشه 

اگر ربط نداره پس واسه چی نوشتین که دیگران بخونن؟

الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ربط نداره پس واسه چی نوشتین که دیگران بخونن؟

هر کس هر چیزی رو که دوست داره مینویسه و من هم به خودم اجازه نمیدم تو کار دیگران دخالت کنم

انشاءالله سلامت باشید 

با افتخارشمالیم

عزیزم ....الان ینی اون خانوم میتونه نیازهای عاطفی بچه هاشو تامین کنه.....؟؟؟حتی اگه مثل همه بچه های هم سن وسالش امکانات داشته باشن....من خودم توخونه پرجمعیت بودم ولی ازوقتی چسم واکردم مادرم بدن دردو کمر دردو...داشت....چرا چون چندتابچه زاییده بود باوجودخوردوخوراک خوب بازم بیماره.....50سالشه ولی 70ساله میزنه  .......همه جی بچه نیس پس جوونی خودم چی....اینا همش.....توهین نمیکنم ولی له هیچ عنوان یک کلمشم قبول ندارم

خانوما هرکی وسعش نمیرسه لطفا اینده بچشو خراب نکنه😔

بله کاملا درسته ولی کسانی که دارند و در توانشون هست میتونن براحتی چند بچه داشته باشند 

با افتخارشمالیم
عزیزم ....الان ینی اون خانوم میتونه نیازهای عاطفی بچه هاشو تامین کنه.....؟؟؟حتی اگه مثل همه بچه های ...

نظر شما قابل احترامه 

سلامت باشید

با افتخارشمالیم

سلام به همگی.... به خدا من دوتا بچه شیره به شیره دارم یعنی انقد اذیت شدم که حد نداره واقعا موندم بعضی چطو از پس چن بچه برمیان. موقعی که میرم دستشویی پشت در آنقد گریه می کنن که فک می کنم در حقشون ظلم کردم. با این وضعیت کرونام به مرز روانی شدن پیش رفتم خدا میدونه سر اسباب بازی اینقد باهم دعوا دارن که قلب درد گرفتم. به نظرم از دوتا بیشتر واقعا منطقی نیس

من خودم دوست دارم ۳ تا داشته باشم با دوتا زایمان دوتا دختر یه پسر البته خوبه ک بچه رو مسولیت پذیر بار بیاریم ولی خوب من ب شخصه دلم نمیاد از دخترم کار بکشم ولی خوب یه وقتایی بهش میگم این کارو کن ولی اینک بچه بیاری ک کاراتو کنه دوست ندارم مگ زمان قدیم ک میگفتن یه بچه بیاریم واس اینکار یکی واس اونکار

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
سلام به همگی.... به خدا من دوتا بچه شیره به شیره دارم یعنی انقد اذیت شدم که حد نداره واقعا موندم بعض ...

نظر شما قابل احترامه 

هر کس روش خودش رو داره و من هم تجربمو گفتم

با افتخارشمالیم
من خودم دوست دارم ۳ تا داشته باشم با دوتا زایمان دوتا دختر یه پسر البته خوبه ک بچه رو مسولیت پذیر با ...

منظور این خانوم هم از بچه آوردن کار کشیدن نبود گلم

با افتخارشمالیم
نظر شما قابل احترامه  هر کس روش خودش رو داره و من هم تجربمو گفتم

ممنونم ولی این روشی رو گفتید برای چن بچه کارها رو تقسیم میکنه و مبلغ هفتگی تعیین میکنه خیلی عالی هست. برا دو بچه یا هر چن تا جواب میده امیدورام دوستان استفاده کنن من که فعلا بچه هام کوچیکن