2777
2789
عنوان

عکس سونو ان تی

237 بازدید | 38 پست

خانوما من ۱۲ هفته و چهار روزمه الان عکس سونومو میزارم میشه بگید دختر یا پسر؟دکتر گف احتمالا دختر اخه نی نی تکون نمیخورد امکان داره اشتباه گفته باشع؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
دختر
3
100%
پسر
0
0%
خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

سونو ان تی امکان اشتباه هست برا من ک اشتباه نشد . بستگی ب دکترتم داره  ولی من دقیقا هست بار تکرار کردم تا تونست کامل برام ان تی رو بگیره .از هم جهت دیگه نی نی رو دید

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید دیر شد نتم ضعیفه

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
ماله منم مشخص نشد دکتر گفت شاید پسرباشه

به من گف احتمال زیاد دختر ولی بازم این ی احتمال اخه زیاد تکون نمیخورد

به من گف احتمال زیاد دختر ولی بازم این ی احتمال اخه زیاد تکون نمیخورد

عزیزم جنین12 هفته اصلا تکون نداره ک بخواد زیاد کم باشا

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
سونو ان تی امکان اشتباه هست برا من ک اشتباه نشد . بستگی ب دکترتم داره  ولی من دقیقا هست بار تکر ...

امکان داره پسر باش اشتباه دیده باشع اخه میگن پسر زود معلوم میشه .خواهرم ی جا دیگه رفته ان تی گفته پسر انومالی گفته صددرصد دختره امکانش هس پیر باش

من چون خودم دختر دوست دارم میگم مال توام دختره💕⁦♥️⁩⁦❤️⁩💞💖⁦❣️⁩

مرسی عزیزم واس من فرقی نمیکنه اما چون واسه خواهرمو اشتباه گفتن میترسم دل ببندم ب دختر بد پسر شه