2777
2789
عنوان

حرف زدن کودک

63 بازدید | 11 پست

سلام ببخشید بچه های شما از چند ماهگی صحبت کردن.میدونم بچه ها باهم فرق دارن ولی احساس میکنم بچم دیگه خیلی تنبله

پسرم ۱۸ ماهو نیمشه بچه بابا و آب چیزی نمیگه ولی خوب کاملا حرفمونو میفهمه حتی بهش میگیم برو توپتو بدار تو چادرت میره میذاره همه چی رو میفهمه ولی اصلا حرف نمیزنه فقط کلمه های بی معنی رو میگه 

کم کم حرف میزنه نگران نباش

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که منظورتومیدونه عالیه دخترمنم همین بودبردمش چن روزجای شلوغ بابچه هاحرف زدحسابی راه افتاده ماشاالله ۲۰ ماهشه

دوستِ عزیزتاتوانی درجهان یکرنگ باش قالی ازصدرنگ بودن زیرپاافتاده...
اخه همه میگن الان باید حرف میزد اعصاب ادمو خراب میکنن

ببخشید ولی همه زر میزنن 

نمیدونم چرا مردم خوششون میاد با اعصاب یه مادر بازی کنن و استرس بهش بدن 

دختر منم ۲۲ ماهشه فقط مامان بابا دادا آب به به همینارو میگه و مثل پسر شما منظور منم کاملا متوجه میشه و هر کاری بگم انجام میده